Skip to content

O carte pe saptamana

Last updated on 19 august 2014

cititori-botosaneniiAtunci când îmi propun ceva și postez despre asta pe blog atunci chiar mă țin de cuvânt. Practic postarea obiectivelor pe blog mă obligă să mi le îndeplinesc astfel încât profit de acest lucru.

Unul dintre obiectivele pe care mi le-am propus pentru acest an 2014 este de a citi cât mai multe cărți astfel încât acesta să devină un obicei, un viciu de care să nu mă pot lăsa, nu că aș vrea să fac asta.

Astfel am început să citesc tot mai cu poftă și să savurez fiecare carte care-mi trece prin fața ochilor. Am început mai greoi cu cărțile lui Dan Brown însă acum am început să citesc tot mai mult stabilindu-mi un program pe care voi încerca să îl respect cât mai bine cu putință.

După ce am citit Hobbitul într-o singură zi mi-am propus să citesc o carte pe săptămână astfel încât să mă pot încadra în timpul liber pe care îl dețin. Mă pot lăuda că de două săptămâni mi-am ținut promisiunea citind inițial Clopotele apoi Hoțul de cărți iar acum mai am puțin din primul volum Jocurile Foamei.

Astfel sper că la sfârșitul anului să mă pot lăuda cu un număr cât mai mare de cărți citite, ceea ce pentru mine înseamnă o adevărată realizare.

2 Comments

  1. Coffee Coffee

    Felicitari! Astept si opinii despre carti.

    • Momentan nu mă prea pricep la recenzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.