FRF.tv e varză

Până nu demult, singura mea speranță că voi mai merge pe stadion să văd Dinamo jucând era să promoveze Foresta Suceava în liga II-a. Se bate de ceva timp pentru asta, însă pe meleagurile locale se vorbește că nu există dorința calificării.

Costurile ar fi prea mari, cică! Primul baraj a fost câștigat, iar al doilea se ține azi, în timp ce scriu acest articol. Meciul tur este la Suceava, iar adversara este vecina Ceahlăul Piatra Neamț.

În mod obișnuit, cineva de prin presa locală transmitea meciul pe YouTube. Fiind însă ceva meci cu miză mai mare, văd că meciul nu mai este transmis de acea persoană, ci e în direct pe FRF.tv. Numai că… încă o dovadă că multe mizerii se produc în FRF: nimic nu merge!

Pentru a viziona, trebuie să îți faci cont. Doar că link de confirmare nu vine prin e-mail. Am dat resetare parolă, că Edge îți sugerează parolă puternică, dar nu o memorează se pare. Iar apoi a venit link-ul de confirmare care se pare că nu funcționează.

Apoi… nu a funcționat nici link-ul pentru resetarea parolei. Mi-am făcut un cont nou, aceeași treabă. Astfel, mi-e imposibil să văd meciul.

Noroc că a reușit altcineva să-și facă și mi-a dat și mei contul. Doar că a fost nevoie de vreo 20 de minute de încercări.

Și ne mai mirăm că totul merge prost în fotbalul românesc, când FRF nu poate face un site ok…

Actualizare: a venit link-ul de confirmare după vreo 20 minute. Nu l-am mai accesat. Un alt paradox: grafica de la scor arată așa:

La Suceava avem roșu, numai că joacă în galben-verde. Iar la Piatra Neamț avem galben, numai că echipamentul e complet negru. Fain, nu?

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.