Skip to content

Niște farse cam prea nebune

Ați mai auzit până acum de DmPranks? Dacă nu, trebuie să vă zic că DmPranks este un canal de Youtube unde sunt postate mai multe videoclipuri cu farse cam prea nebune. Pe scurt, niste clowni/zombie sau orice altă arătare scoasă parcă din filmele horror, stau prin parcări sau zone mai puțin populate și sperie oamenii care trec pe acolo. Totuși cred că sperieturile astea sunt totuși cam prea dure și agresive.

Aveți mai jos un videoclip realizat de ei:

https://www.youtube.com/watch?v=WHZPEkZCqwA

Voi ce credeți, sunt oare regizate? Sau cum ați reacționa dacă ați fi fost în locul persoanelor respective?

 

10 Comments

  • Nu ai zis nimic despre niciun canal.

   • Pe bune? Nu, pe bune?
    Hai sa-l luam pe Fousey, sa vedem daca am zis ceva despre canal.
    1. FouseyTube (link catre canal pe ancora) – 4.638.330 abonați
    + poza +
    Videoclipuri populare: Harry Potter Dementor, Scary Pizza Delivery, Mortal Kombat Elevator 1, Mortal Kombat Elevator 2, Stealing Peoples Wallet Prank. (link catre fiecare videoclip)
    501.357.068 de vizionări
    Data înregistrării 21 mar. 2011

    Da, ai dreptate, n-am zis nimic despre vreun canal.

    • Iar eu ar trebui să dau click pe link pentru că are un nr mare de abonați? Mă așteptam și eu să zici câte ceva despre canal și nu mă refer la numere. Ce postează, de ce, cum șamd. PS: E doar un feedback, nu știu de ce te simți așa ofensat.

     • Omule, alea sunt detaliile despre canal. N-ai ce să zici despre canal în plus. Doar despre persoană din spatele canalului. Dar n-a zis nimeni despre asta, deci rămânem la partea cu detaliile despre canal. Sper că înțelegi că ai adus un comentariu greșit.
      Nu mă simt ofensat. Dimpotrivă. 😉 Succes!

  • Niciodata. 😀

 1. Mai naspa atunci cand o sa faca vreunul infarct de la sperietura..

  • Pot fi si regizate..

 2. Sorin Agrigoroaei Sorin Agrigoroaei

  Dupa parerea mea sint cele mai timpite farse, de prost gust si de-a dreptul cretine. Cred ca cine le-a conceput este la fel de cretin ca si farsele. M-am uitat la citeva cretinatati, ca nu pot sa le spun farse, si mi-a lasat un gust amar: exista oameni carora le place prostiile timpitilor de clowni, semn ca si aia sint pe acelasi nivel de inteligenta ca si cel ce le-o conceput. Scenele nu au nimic special in ele, in afara de a baga groaza in bietii oameni, cu efecte „speciale” de tot rahatul. Tare curios as fi daca au fost cazuri de infarct, sau alte accidente (asa ceva nu se dau publicitatii) si miram-as sa nu fi fost. Mi-e greata cind aud de ele si mi se intoarce stomacul pe dos de absurditatea timpitilor. Sint gretoase si scirboase, bleahhhhh….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.