Ce e de făcut cu electronicele vechi?

Probabil că mulți dintre voi aveți, la fel ca mine, un sertar plin cu cabluri și electrocasnice vechi funcționale sau defecte pe care le țineți acolo cu gândul că nu se știe niciodată când voi avea nevoie de ele.

Așa se face că s-au adunat destul de multe lucruri și pe la mine. Pe unele am de gând să le folosesc, chiar dacă nu aș băga mâna în foc că se va întâmpla asta vreodată, iar altele sunt defecte dar mă gândesc că poate îmi vor trebui vreodată.

Am, de exemplu, și câteva telefoane distruse pe acolo. Sunt destul de stângaci de fel, iar dacă nu folosesc husă și folie, cel mai probabil că telefonul ajunge într-o stare gravă destul de ușor.

Mă gândeam că ar putea fi folosite pe post de rabla la anumite achiziții, sau poate date pentru reciclare, în schimbul cărora să fie oferit un voucher. Dar există astfel de soluții? Sunt curios să aflu ce faceți voi cu electronicele vechi, de exemplu telefoanele.

Reușiți să le valorificați într-un fel, sau pleacă la gunoi?

Distribuie articolul:

3 Comentarii

  1. Unele lucruri chiar dacă sunt defect se pot vinde pentru că alți au ce face cu ele.
    Sau strâns și la mine ceva vechituri – dar nu știu când o să mă pun să fac ordine printre ele.

    Dar sigur o parte le voi pune la vânzare, iar o parte le voi arunca la gunoi pentru că nu știu nici un punct de colectare.

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.