MSI urmează să lanseze laptopuri cu RTX 40

Începutul de an este marcat de o serie de noutăți din partea brandurilor ce activează pe nișe precum laptopuri, gaming și sisteme PC. În încercarea de a câștiga lupta împotriva concurenței, fiecare producător vine cu noutăți care mai de care mai interesante.

De exemplu, MSI a anunțat noi serii de laptopuri ce vin dotate cu cele mai recente procesoare grafice, anume GeForce RTX40 precum și cu procesoare Intel Core generația 13.

Astfel, dacă aveți nevoie de un laptop de ultimă generație care să nu facă figuri în fața celor mai dificile provocări, noile laptopuri de la MSI ar putea fi o opțiune pe care să o treceți pe listă.

Designul laptopurilor ce urmează a fi lansate de MSI este, de asemenea, conform vremurilor în care trăim. Nu numai că se prezintă bine din punct de vedere estetic, dar totodată încântă și cu capacitatea sa de răcire.

Sunt 10 noi design-uri de laptopuri de gaming ce vin cu afișaj 16:10 QHD+ și rată de refresh de 240 Hz.

Seriile Titan GT, Vector GP și Raider GE sunt dotate cu procesoare de top i9-13980HX și cu placă video până la GeForce RTX 4090. Puterea totală maximă este de 250W și există suport pentru frecvența 5,2 GHz pe 8 nuclee P.

O premieră ar fi afișajul Mini LED cu care vine seria Titan GT.

În ceea ce privește dimensiunile, seria Stealth este disponibilă în variante de 14, 15, 16 și chiar 17 inch. Această serie pune accent pe eleganță și performanță.

MSI va lansa și alte serii de laptopuri, precum cele de gaming Cyborg, Pulse, Katana și Sword, aceasta făcând parte din gama entry-level.

Pentru cei care se ocupă cu crearea de conținut va fi lansată seria Creator Z.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.