Skip to content

Da-mi un motiv pentru care nu as putea fi propriul sef

Nu am înțeles niciodată de ce toată lumea crede că trebuie să studiezi, să îți găsești un job care sa îți ofere un birou la care să mergi în fiecare dimineață, cu același autobuz, să te întorci la aceeași oră și să vezi aceiași oameni zilnic. De ce toată lumea vrea să aibă o viață atât de monotonă ?

Când le-am zis părinților că eu nu voi acel angajat care să asculte ordinele șefului toată viața am fost privit cu suspiciune. Și chiar nu voi face asta. Nu zic că nu voi lucra niciodată pentru că probabil o voi face. Acest lucru se va întâmpla doar ca să strâng ceva bani pentru a-mi deschide propriul business sau doar ca să învăț ceva. Însă doar atât.

Nu cred că trebuie să ne conformăm unui model stabilit de restul. Niciodată nu mi-a plăcut să mă conformez. Astfel îmi propun ca pe viitor să nu fiu angajat la șef. Nu pentru mult timp. Vreau să îmi câștig singur banii chiar dacă voi fi nevoit să mănânc o singură pâine pe zi și să stau într-o garsonieră închiriată decât să fiu nefericit lucrând undeva unde mă simt ca în închisoare însă să am un câștig bun.

În viață voi alege mereu să fac ceea ce îmi place. Vreau să câștig bani de acasă, din fața laptopului. Din locul în care am și familia lângă mine. Vreau să îmi stabilesc singur programul. Să îmi aleg singur obiectivele. Vreau să mă cert eu când greșesc și în niciun caz să las pe cineva să țipe la mine.

După cum am zis, plănuiesc să fac bani acasă, pe net. Fie că voi continua să scriu articole și mă voi extinde – de aceea am ales să merg la limbi străine – sau voi învăța webdesign sau programare, poate că voi face bani din blogging sau poate că voi învăța marketing. Totuși voi face orice doar ca să nu ajung să lucrez la șef.

Revenind la titlu, de ce nu aș putea face asta? De ce nu aș putea fi propriul șef ?

Sursă imagine: stoptrollingme.spreadshirt.com

6 Comments

 1. Si ce business ti-ai face? in cati ani? Daca tie nu-ti place sa lucrezi intr-un anumit domeniu…n-o face!

  • Am cateva idei insa pana nu le consolidez prefer sa nu le fac publice.

 2. Coffee Coffee

  Iti urez succes! Ai timp sa te prinzi daca reușești.

  • Mulțumesc frumos.

 3. Matei Irinel Matei Irinel

  Motiv? Șeful are mai mulți bani ca tine :))) că deh e ȘEF.

  • Asta nu mă convinge să fiu angajat 😀 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.