Acasă Diverse Dacă nu ieși la vot, mai rău faci!

Dacă nu ieși la vot, mai rău faci!

Autor

Data

CATEGORIE

Politicienii noștri sunt așa cum sunt, iar dezamăgirea oamenilor poate fi văzută deseori. Nu ne aflăm într-o situație prea bună, așa-i. Drumuri proaste, joburi prost plătite, spitalele și școlile cad pe peste noi, dar înfloresc alte clădiri. Nu dau nume. Atât de multă dezamăgire, încât lumea s-a săturat.

Din păcate toată această dezamăgire face și mai mult rău. De exemplu aud tot mai des oameni zicând eu nu mai merg la vot, dă-i în mă-sa, oricum sunt niște hoți toti. Cam asta e imaginea pe care și-au creat-o singuri, mai ales că la știri auzim tot mai des cuvinte precum DNA. Dar nu rezolvăm nimic dacă nu ieșim la vot.

Oricum votează alții. Alții care votează același lucru de muuult timp. Alții care-și vând votul pe o sticlă cu ulei sau cu niște promisiuni false. Alții care ignoră faptul că partidul respectiv este plin de personalități anchetate, acuzate sau nu mai știu eu cum. De fapt știu: cu imaginea pătată.

De aceea, atunci când prezența e mai mare decât de obicei, îi vezi puțin cam panicați. Asta deoarece de obicei merg cei care votează aceleași lucruri, însă cei care ar putea face ceva schimbare, indiferent cât de bună e sau nu, nu prea ies la vot de obicei. Iar când ies, diferențele se pot observa.

Astfel, eu le zic mereu celor pe care-i știu cu drept de vot să iasă și să se documenteze bine înainte să voteze. Nu zic ce să voteze, ci doar să se documenteze. Așa ar putea fi făcută o schimbare, nu stând acasă.

Deci dacă vrei să faci ceva… ieși și votează, dar documentează-te înainte! 😀

vot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente