Mi-am luat briceag din LIDL

Pentru că nu aveam nimic tăios prin mașină și mai ales pentru că îmi plac cuțitele, în general. Dar și datorită faptului că îmi lipsea un astfel de instrument. Utilitatea i se găsește rapid, când ai de tăiat un cablu, o pâine, o ciupercă, o șuncă…

Bun, mă plimbam bezmetic prin LIDL să văd ce mai au nou prin ofertă, iar așa am dat peste briceagul cu pricina. Vreau de ceva timp să îmi iau un Opinel și probabil că va veni și ziua aia, dar până atunci, trebuie unul de sacrificiu.

A fost 25 de lei, o nimica toată, pentru cardul cu bonurile de masă. Vine cu teacă pe care o poți prinde la curea, deși nu știu cât de confortabil e să îl porți acolo.

Din păcate însă nu e prea bine ascuțit, de nou, așa că a fost un motiv să sacrific 10 lei pentru o piatră de ascuțit de pe eMAG, iar briciul de la LIDL a fost obiectul experimentelor mele în materie de ascuțit. L-am adus la un nivel mai bun din punct de vedere al tăișului, dar încă e de muncă. Cu ocazia asta mă învăț să folosesc piatra de ascuțit.

L-am pus într-un sertar în mașină și-l mai iau cu mine când mai ies la aer, în natură, să fie, să nu trebuiască.

Marca pare a fi Rocktrail, are un mâner învelit cu lemn iar lama este din ceva oțel inoxidabil. Este destul de mic și de ușor pentru a-și găsi locul cu ușurință mai peste tot și `oi vedea cum se va comporta odată cu trecerea timpului.

Distribuie articolul:

3 Comentarii

  1. Au lucruri bune pe la LIDL si multe sunt de calitate . Legat de cutit , foarfeci sau alte produse si daca le iei din alte magazine profesionale sau nu , tot iti recomanda producatorul sa le duci la ascutit

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.