Mi-am cumpărat husă auto cu încălzire de la LIDL

Iarna e nașpa. E frig și e urât. Singurele lucruri mișto la iarnă sunt sărbătorile și faptul că poți face niște poze mișto. Dar cam atât.

E frig, e polei, e zăpadă, se circulă greu și îngheți de frig. Ce poate fi plăcut în asta? Cu siguranță nimic. Așa că mi-am cumpărat o husă cu încălzire de la LIDL.

Deși e benzinar și se încălzește repejor, încălzire în scaune nu aveam. Dimineața pornesc mașina și apoi cât mă îmbrac și mă pregătesc, se încălzește binișor înăuntru. Scaunele sunt însă reci.

Așa că am decis să îmi cumpăr o husă cu încălzire de la LIDL. Își luase un prieten în urmă cu două săptămâni și părea a fi foarte mulțumit de ea. Așa că am zis să sacrific și eu 60 de lei și să încerc husa auto cu încălzire pe care LIDL o comercializează de ceva timp.

Am pus-o pe scaun imediat după ce am cumpărat-o, în frig în parcarea de la LIDL și am fixat-o eu cât de cât. Și pare a fi foarte faină, doar că încă n-am mers prea mult cu ea pe scaun. Azi merg la țară și o testez mai mult. Oricum, dimineața e fain să găsești scaunul călduț. 

Poza e făcută în grabă….
Distribuie articolul:

8 Comentarii

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.