Acasă Diverse Mi-am cumpărat husă auto cu încălzire de la LIDL

Mi-am cumpărat husă auto cu încălzire de la LIDL

Autor

Data

CATEGORIE

Iarna e nașpa. E frig și e urât. Singurele lucruri mișto la iarnă sunt sărbătorile și faptul că poți face niște poze mișto. Dar cam atât.

E frig, e polei, e zăpadă, se circulă greu și îngheți de frig. Ce poate fi plăcut în asta? Cu siguranță nimic. Așa că mi-am cumpărat o husă cu încălzire de la LIDL.

Deși e benzinar și se încălzește repejor, încălzire în scaune nu aveam. Dimineața pornesc mașina și apoi cât mă îmbrac și mă pregătesc, se încălzește binișor înăuntru. Scaunele sunt însă reci.

Așa că am decis să îmi cumpăr o husă cu încălzire de la LIDL. Își luase un prieten în urmă cu două săptămâni și părea a fi foarte mulțumit de ea. Așa că am zis să sacrific și eu 60 de lei și să încerc husa auto cu încălzire pe care LIDL o comercializează de ceva timp.

Am pus-o pe scaun imediat după ce am cumpărat-o, în frig în parcarea de la LIDL și am fixat-o eu cât de cât. Și pare a fi foarte faină, doar că încă n-am mers prea mult cu ea pe scaun. Azi merg la țară și o testez mai mult. Oricum, dimineața e fain să găsești scaunul călduț. 

Poza e făcută în grabă….

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente