Cat de relevant este traficul pentru un blogger?

Mai este puțin până când acest blog este online și, după un comentariu primit la articolul anterior, am rămas puțin pe gânduri. Mai exact este vorba despre traficul pe care îl are acest blog iar vizitele îmi ridică un semn de întrebare.

După un an de blogging traficul meu ajunge undeva la 100 de vizitatori pe zi doar atunci când îl promovez foarte mult în social media în timp ce dacă nu dau nici un share traficul este de aproximativ 50 de vizite. Nu știu exact dacă e mult sau dacă e puțin însă mă întreb iar dacă fac bine ceea ce fac sau dacă cel puțin progresez.

E ciudat că acesta e al doilea impas de care mă lovesc înainte de a împlini primul an de blogging însă probabil acestea sunt doar câteva provocări pe care mi le trimite Zeul bloggingului pentru a vedea dacă pot sau nu trece peste. Ei bine, sunt o persoana încăpățânată așa atâta timp cât va fi o persoană care îmi citește articolele și din când în când mai lasă și câte un comentariu, acest blog va fi online.

 

Distribuie articolul:

3 comentarii

  1. Am si eu cateva zile in care nu ma promovez, dar am macar 60 unice. Dar am avut si 600. Normal am peste 120 unici/zi. Tre’ sa ne axam pe un blog si sa-l ridicam. Dupa ce l-am ridicat putem sa deschidem alt proiect. Cel putin asa consider eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.