Acasă Blogging Metodă bună pentru a avea internet pe laptop mai peste tot: hotspot...

Metodă bună pentru a avea internet pe laptop mai peste tot: hotspot mobil

Autor

Data

CATEGORIE

Dacă până acuma ceva timp aveam internet mobil de la Vodafone și puteam să conectez stickul oricând aveam nevoie de internet (de fapt, e mult spus oricând aveam nevoie de net, deoarece la țară mergea destul de prost internetul, aproape deloc), curând fac un an de când am încheiat abonamentul și, sincer să fiu, nu îmi pare rău.

Totuși, m-am văzut deseori în situația în care aveam nevoie de internet pe laptop, însă nu prea aveam de unde să îl iau. Am observat însă că pot rezolva problema cu cartela de la abonamentul Telekom, iar acum scriu din grădină, fiind conectat la hotspot mobil.

Mă mir că merge așa OK, însă îmi și scapă o treabă: observ că am H+ la semnal, ceea ce ar însemna 4G din câte citesc de pe internet. Totuși, sunt locuri unde la semnal apare 4G, deci nu știu care-i faza și de ce apare diferit.

Cert este că pentru mine e acum o soluție foarte ok și sper ca cei 3 GB de net de pe Telekom să-mi ajungă timp de o lună pentru Facebook, Gmail și scris pe blog, însă din experiența cu internetul de la Vodafone, cred că o să reușesc să mă încadrez. Iar dacă nu, apelez la cartela de Orange, și tot o rezolv eu cumva.

De asemenea, dacă situația va continua tot așa cu internetul pe mobil și dacă telefoanele vor continua să fie din ce în ce mai inteligente, mă gândesc că un simplu abonament sau chiar o cartelă Prepay ne va ajuta să avem internet în toată casa și chiar posturi TV, fără să mai folosim cabluri și alte prostii.

Cam așa arată biroul meu acum 😀 :

internet pe laptop hotspot mobil

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente