Metodă bună pentru a avea internet pe laptop mai peste tot: hotspot mobil

Dacă până acuma ceva timp aveam internet mobil de la Vodafone și puteam să conectez stickul oricând aveam nevoie de internet (de fapt, e mult spus oricând aveam nevoie de net, deoarece la țară mergea destul de prost internetul, aproape deloc), curând fac un an de când am încheiat abonamentul și, sincer să fiu, nu îmi pare rău.

Totuși, m-am văzut deseori în situația în care aveam nevoie de internet pe laptop, însă nu prea aveam de unde să îl iau. Am observat însă că pot rezolva problema cu cartela de la abonamentul Telekom, iar acum scriu din grădină, fiind conectat la hotspot mobil.

Mă mir că merge așa OK, însă îmi și scapă o treabă: observ că am H+ la semnal, ceea ce ar însemna 4G din câte citesc de pe internet. Totuși, sunt locuri unde la semnal apare 4G, deci nu știu care-i faza și de ce apare diferit.

Cert este că pentru mine e acum o soluție foarte ok și sper ca cei 3 GB de net de pe Telekom să-mi ajungă timp de o lună pentru Facebook, Gmail și scris pe blog, însă din experiența cu internetul de la Vodafone, cred că o să reușesc să mă încadrez. Iar dacă nu, apelez la cartela de Orange, și tot o rezolv eu cumva.

De asemenea, dacă situația va continua tot așa cu internetul pe mobil și dacă telefoanele vor continua să fie din ce în ce mai inteligente, mă gândesc că un simplu abonament sau chiar o cartelă Prepay ne va ajuta să avem internet în toată casa și chiar posturi TV, fără să mai folosim cabluri și alte prostii.

Cam așa arată biroul meu acum 😀 :

internet pe laptop hotspot mobil

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Eu n-am fost chiar atat de mobil. M-am mutat cu biroul pe balcon. Dimineata, liniste sus, agitatie jos cu toti cei care pleaca la serviciu 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.