Acasă Diverse Cum se comportă Kindle Reader-ul meu

Cum se comportă Kindle Reader-ul meu

Autor

Data

CATEGORIE

Scriam un articol acum ceva timp în care întrebam cititorii care sunt avantajele cititului digital cu ajutorul unui E-Book Reader. Comentariile acelui articol m-au încurajat să îmi achiziționez unul și, acum câteva luni – probabil două – am reușit să strâng banii și să îmi cumpăr un Kindle de 6 inch.

Scriu cu întârziere deoarece am vrut să îl folosesc destul timp cât să am ce scrie despre el. În tot acest timp am citit două cărți și jumătate – am renunțat să citesc Tată bogat, tată sărac la 50%- astfel încât pot să mă afirm într-un scurt review.

Am citit pe el Codul lui Da Vinci și Îngeri și demoni, ambele scrise de Dan Brown. Cu toate că pentru prima lectură aveam și cartea, am preferat să citesc de pe Reader. Pot spune că nu există absolut nicio diferență între cititul dintr-o carte și de pe un Reader. De fapt, balanța se înclină mai mult către dispozitiv. Spun asta deoarece o carte poate fi mai grea astfel încât poate deveni incomodă. De asemenea uneori poate fi obositor să ții paginile sau să le schimbi în timp ce pe un Reader apeși un singur buton și ești la o nouă pagină.

Ochii nu mă dor deloc atunci când citesc. Lumina este una naturală și foarte confortabilă. Totuși atunci când e mai întunecat trebuie să țin lumina aprinsă însă aceasta nu reprezintă o mare problemă deoarece mi-am propus să îmi cumpăr o lampă drăguță care să mă ajute.

Când l-am cumpărat, bateria era la 30%. Am citit prima carte și, pentru că am uitat, am ținut și Wireless-ul deschis. Aceasta m-a ținut undeva la trei săptămâni. Acum, am citit 50% din Tată sărac, tată bogat și Îngeri și Demoni iar bateria e tot undeva la 30%. Cu aproximare pot spune că aceasta ține cam o lună cu 30 de minute de citit zilnic.

Designul mă încântă foarte mult. Greutatea este foarte mică iar grosimea la fel și astfel este foarte comod atunci când îl ții în mână. De asemenea aspectul acestuia este mai mult decât plăcut. Culoarea neagră mată îmi place foarte mult iar finisajul a fost foarte bine realizat.

Am nevoie de o husă pentru el însă am văzut că are un preț de peste 50 de lei astfel încât nu îmi permit prea curând.

Mi-aș fi dorit însă ca meniul să fie puțin mai plăcut/mai organizat, acesta fiind o simplă listă. Ar fi fost plăcut ca cei de la Amazon să îl conceapă ca pe o bibliotecă virtuală.

Ca o concluzie pot spune că recomand un astfel dispozitiv tuturor celor care le place să citească deoarece le va fi mult mai ușor să-și procure cărțile dorite.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente