Skip to content

Lumea caută, ajunge pe blogul tău.. tu ce oferi ?

Unul din lucrurile care-mi place cel mai mult să îl fac atunci când nu scriu pe blog este să văd cum ajunge lumea pe blogul meu. Pe scurt, urmăresc cuvintele cheie care au fost folosite pentru a ajunge la diferite articole scrise de mine.

Observ însă că sunt zile în care lumea caută ceva, iar pentru acel ceva ajunge pe blogul meu, la un anumit articol. Recitesc acel articol și sunt sigur că acel vizitator nu a găsit chiar ceea ce dorea să găsească. Practic, nu i-am oferit o soluție sau un răspuns.

Astfel în următoarea perioadă voi încerca să stabilesc o zi în care să analizez bine căutările care au dus către blogul meu, iar pentru acele căutări să scriu un articol care să vină cu un răspuns clar, care să mulțumească cititorul. Dacă nu voi scrie articolul atunci probabil că îl voi edita pe cel existent deja astfel încât să ofer conținut nou care să fie cel puțin util.

De asemenea, uitându-mă mai bine, aceasta ar putea fi o bună metodă de a găsi noi idei de articole atunci când te afli într-o zi d-aia proastă, când te simți neinspirat și nu mai știi ce să scrii pe blog.

20_questions_1954

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.