Încăierare în sectorul 99

Film după film, cum s-ar spune. De fapt, Încăierare în sectorul 99 l-am văzut înainte de Ochiul Albastru Deschis. De data aceasta nu este vorba despre un film din topul celor mai vizionate, însă mie mi-a plăcut destul de mult.

Simțeam de ceva timp nevoia de a vedea un film de acțiune. Am zis de multe ori aici pe blog că sunt momente în care nu îmi doresc nimic mai mult decât să văd un film simplu, fără a fi necesar să le gândesc prea mult. Sunt și seri obositoare în care la final nu vreau nimic altceva decât odihnă.

Nu a fost cazul zilei în care am văzut Încăierare în sectorul 99, însă exista în continuare dorința de a vedea ceva acțiune. Iar acest film s-a dovedit a fi alegerea cea mai bună.

Brawl in Cell Block 99, după cum e numele său original, este un film de acțiune, sau chiar polițist, din 2017. Cred însă că abia acum a ajuns pe Netflix, ori cel puțin eu nu l-am mai zărit până acum pe platformă.

Pe IMDB are nota 7.1 din 10, ceea ce nu e rău deloc. E o notă bine meritată, zic eu.

Să vorbim puțin și despre film. Ei bine, îl avem pe Vince Vaughn, care face un rol excelent jucându-l pe Bradley Thomas, un cărăuș de droguri de nevoie, să zic așa.

Bradley este un dur și în urma unui transport eșuat, ajunge după gratii. Cum ghinionul nu era parcă suficient, soția sa Lauren, interpretată de Jennifer Carpenter, este răpită și amenințată cu tortura, ceea ce îi pune sarcina în mare pericol.

O motivație destul de bună pentru ca lucrurile să o ia razna, nu? Asta se și întâmplă. Dacă filmele de acțiune sunt în topul preferințelor voastre, atunci nu ar trebui să vă scape Încăierare în sectorul 99.

Sunt aproape sigur că o să vă placă.

Distribuie articolul:

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.