Nu toate easybox-urile au opțiunea de a plăti cu cardul?

De ceva timp s-a mai montat un easybox nu foarte departe de locul unde stau, iar vestea am primit-o cu bucurie, desigur. Doar că de atunci, nu am primit decât un colet, pentru care nu era nimic de plată, ridicat de altcineva. Iar zilele astea am zis să dau o comandă pe eMAG, că era nevoie de câteva produse după care nu am vrut să umblu prin oraș.

Bineînțeles că am vrut ca livrarea să se facă la cel mai apropiat easybox de mine doar că… nu se poate plăti cu cardul la el. Sigur, există opțiunea de a plăti în momentul în care fac comanda, dar fiind vorba despre o perioadă limitată în care vreau să se facă livrarea, e posibil să nu ridic anumite produse dacă nu ajung la timp. Așa că nu am vrut să aștept să primesc banii înapoi și alte cele.

Drept urmare, am lăsat livrarea tot la easybox-ul unde primeam coletele până acum. Probabil că nu toate aceste spații de livrare sunt dotate cu POS d-ăla pentru a plăti cu cardul, că altfel nu îmi explic care ar putea fi motivul imposibilității de a opta pentru plata cu cardul la easybox.

Ați pățit?

Actualizare: am făcut recent o comandă nouă și pare că merge să plătesc cu cardul acum. E enervant comisionul de 2.5 lei pentru plata la easybox, dar meh.

Distribuie articolul:

6 comentarii

    • Am zis.. că e posibil să nu ridic comanda dacă nu ajunge la timp și nu aveam chef să stau să aștept banii înapoi.

    • Am fost luni să ridic alt colet, plătit când am comandat și am văzut că are POS totuși… dubios.

    • Știu, cred că am mai citit asta la tine, ori la comentarii, ori pe blog. Eu sunt stângaci la numărat bani, prefer cardul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.