Skip to content

Înapoi pe două roți

Last updated on 11 aprilie 2019

Deși am reușit să dau câteva kilograme în ultima vreme, e clar că nu e suficient. Și chiar dacă poate părea o scuză banală, adevărul e că iarna nu-i sezonul meu cel mai bun. Ba chiar dimpotrivă.

Zilele astea am avut însă vreme de primăvară. M-am bucurat nespus să mă plimb puțin ieri prin oraș, reușind chiar să îndeplinesc pragul de 10.000 de pași. Așa că mi-a venit dorul de ducă.

Toată lumea ieșise cu rolele, cu bicicleta sau chiar cu trotinetele (de când au devenit atât de populare în rândul adulților?). Mi-am dat seama că a trecut ceva timp de când nu am mai pedalat. Mai exact, fix de când mi s-a stricat bicicleta pe care nu am mai reparat-o.

Benzina s-a scumpit, nevoia de a face sport e tot mai mare așa că am decis că trebuie să revin la două roți. Așa că azi după masă m-am uitat și am vorbit numai despre biciclete.

Mi-am stabilit deci un nou obiectiv: vreau bicicletă. Am văzut ceva modele faine prin Decathlon dar și pe OLX. Momentan nu este buget, dar încep să pun la ciorap. Accept donații! :))

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.