În sfârșit, putem juca la loteria română online

Ocazional îmi place să îmi mai încerc norocul, deoarece alimentează o dorință din sufletul meu. Până nu demult, mai puneam câte un bilet la pariuri sportive. Jucam o dată pe weekend, un bilet cu miza 2 lei, deci nici vorbă de probleme din acest punct de vedere.

Sunt adeptul avioanelor, să zic așa. Adică îmi place să cred că poți da lovitura, într-o zi, dacă norocul este de partea ta. Însă, dacă nu joci nu câștigi, așa că mai încerc din când în când să văd dacă norocul e de partea mea.

Până acum nu a fost. Doar o singură dată am fost aproape. Dar timp este, nu-i așa?

Cum cheful de pariuri sportive mi-a cam trecut, pentru moment, m-am reorientat către loto. Mai pun câte un bilet la loteria română, însă destul de rar. Frecvența redusă e cauzată de faptul că trebuia să mă deplasez pentru a face asta și nu mereu îmi e îndemână.

Chiar nu de puține ori mă întrebam oare când trec și ăștia în online. Se pare că au reușit, în sfârșit!

Am citit la Bogdan despre pasul făcut de Loteria Română în mediul digital și nu pot decât să mă bucur.

Poți juca la loto pe internet folosind aplicația AmParcat. E fain faptul că acum aplicația îți oferă un istoric al biletelor jucate. Apropo, am avut al 991-lea bilet plasat. Asta înseamnă că au fost ceva jucători care au jucat ieri. Foarte probabil ca numărul celor care își încearcă norocul la LOTO să crească în perioada următoare.

De acum, până la a câștiga premium cel mare este foarte puțin. Simt că vine!

Jucați la loto?

Distribuie articolul:

7 comentarii

 1. Curios că nu au implementat asta până acum. Cumva înțeleg, căci în agențiile lor fizice au și păcănele. Să devii dependent mai ușor. Premiile le dau tot online, direct în cont, sau e online doar pe jumătate?

  • La asta cu păcănelele nu m-am gândit, dar ar putea fi o explicație deși… la cum arată instituțiile alea, în comparație cu cazinourile, mai merge cineva?

   Cât despre premii, te anunț.

   • Probabil, că sunt. Vorba aia, intimitate… deja se știe cu personalul de zeci de ani, e ca acasă.

    Însă fiind o instituție de stat, s-au gândit ei oare așa departe? În ideea: hai să nu ne digitalizăm, că vin băieții la păcănele. Eu zic că nu, că e prea mult pentru ei. Altfel, exista deja opțiunea de a juca la loto în magazinele cu ziare și reviste, dar și la diferite aparate, precum cele din Profi. Nu ar fi permis asta, dacă ar fi gândit așa, nu crezi?

   • Ei, na, nu s-au gândit. Nici acum nu pare o treabă făcută de ei, ci mai degrabă o implementare făcută de cei de la AmParcat. Altfel, am fi avut aplicația Loteria Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.