Skip to content

Imi plac oamenii cu initiativa

Last updated on 28 august 2019

book selfieAcum ceva timp scriam despre Cărțile pe față, un proiect la inițiativa unui clujean Victor, care are ca scop promovarea cititului. Atunci l-am adăugat pe Victor la prieteni pe Facebook așa că am avut norocul să fiu la curent cu ceea ce mai face el. Practic, am fost spectator în primele rânduri aproape încă de când a fost lansată ideea de a face selfie-uri cu o carte pe față.

L-am catalogat pe Victor drept un om cu inițiativă, și sper că nu am greșit. Consider că un om care reușește să facă dintr-o idee realitate și mai mult decât atât, reușește să facă asta de unul singur, atunci este un om cu inițiativă. De asemenea am admirat faptul că a știut mereu să dezvolte ideea, de la selfie-uri ajungându-se la propria carte scrisă. Trebuie să spun însă faptul că lansarea a fost posibilă cu ajutorul site-ului – foarte interesant de altfel – creștemidei.ro, un site unde găsim și alți oameni precum Victor. Pe acest site a reușit să strângă aproape 3100 de lei, cu 50% mai mult decât avea nevoie inițial.

Am decis că îmi place genul acesta de oameni și mi-aș dori ca pe viitor să fiu și eu un om cu inițiativă. Acest lucru îl voi face în timpul facultății, unde voi încerca să recuperez timpul pierdut aiurea la liceu. Vreau să fac voluntariat, să fiu pe lângă oameni cu inițiativă astfel încât să devin unul din ei. Vreau să pot reuși și eu să adun mai mulți oameni la un loc care să salute ideile mele.

Mai am puțin până la facultate însă până atunci țin să mai recomand încă o dată #cărțilepefață și să îl felicit pe Victor dar și pentru că e un om cu inițiativă dar și persoanele care i s-au alăturat merită la rândul lor felicitate.

 

 

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.