Cu cărțile pe față

book selfieUnul din obiectivele pe care mi le-am propus pentru acest an a fost să citesc cât mai mult. Începutul a fost greu astfel încât nu am citit decât două cărți însă în ultimul timp am accelerat puțin cititul astfel încât sunt aproape la finalul cărții cu numărul trei, Îngeri și Demoni a lui Dan Brown.

Așadar în acest an mă voi dedica cititului și voi încerca să mă implic în cât mai multe proiecte care să promoveze această artă. De asemenea, personal le-am recomandat prietenilor să citească și mă mândesc cu faptul că am reușit să-i influențez, într-un mod pozitiv desigur.

Ceea ce fac eu e nimic pe lângă alte proiecte care sunt acum în desfășurare. Un astfel de proiect este intitulat Cărțile pe față iar la cârma sa stă un tip foarte fain, Victor. Acest proiect constă în promovarea prin diferite metode a cititului. Presupun că Victor e din Cluj deoarece una din propuneri sună cam așa: în ultima duminică a lunii (parcă așa era, sigur era duminica) fiecare persoană care citește în autobuz va călători gratis. Acesta este doar unul din proiectele acestora însă toate cele existente au un singur scop: promovarea cititului.

selfish bookDe asemenea aceștia promovează fotografiile de tipul book selfie. La acest capitol sunt susținuți și de către cei de la Rock FM care oferă câte o carte pe zi celor care postează o astfel de poză. La acest concurs am participat și eu cu o poză, mai puțin reușită însă nu am putut să stau indiferent la un astfel de campanie.

Cărțile pe față au și un grup pe facebook dar și o pagină tot pe aceeași rețea de socializare.

 

4 Comentarii

  1. […] săptămâni eram foarte încântat de faptul că, în urma unui concurs realizat pentru promovarea Cărților pe față, am câștigat cartea Clopotele oferită de către editura Litera. La acel concurs nu trebuia […]

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.