HBO Max apare în România pe 8 martie 2022

De vreo câteva zile se tot vorbește despre lansarea HBO Max în România. Acum este însă oficial faptul că va fi lansat în 2022. A fost anunțat chiar pe pagina de Facebook a HBO.

Din câte înțeleg, spre deosebire de HBO GO, un serviciu care a prins la noi probabil doar pentru Game of Thrones, HBO Max nu va avea doar producții proprii. Asta înseamnă o ofertă mai bună de filme și seriale.

Actualizare 8 martie 2022: platforma a fost lansată și am făcut un ghid despre cum faci abonament pe HBO Max.

Oficial: HBO MAX se lansează în România în martie 2022, adică foarte curând

Este oficial! HBO Max va fi lansat în România pe 8 martie 2022, deci înaintea celor de la Disney Plus ceea ce i-ar putea ajuta să adune un număr frumos de abonați.

Prețul unui abonament HBO MAX va fi foarte accesibil. Doar 3,30€ vei plăti dacă te vei abona între 8 și 31 martie. În afara acestei perioade, abonamentul va fi de 5€.

Te vei putea uita pe trei dispozitive în același timp și vei avea până la 5 profiluri maxim. Drept urmare, abonamentul ar putea fi împărțit la 3, iar astfel vei plăti puțin peste 5 lei pe lună. Conturile HBO GO vor fi transferate pe HBO Max în ziua lansării.

Tot mai multe sunt vocile care anunță că lansarea HBO Max va fi lansat în România în luna martie a anului 2022, pe data de 8. De asemenea, zvonurile mai spun că persoanele care au deja abonament la HBO GO nu vor plăti nimic în plus pentru HBO Max, ceea ce mă face să cred că prețurile pentru un abonament vor fi destul de accesibile.

La aceeași dată HBO GO ar trebui să apară și în țări precum Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Serbia și Slovenia.

Vor fi seriale precum Friends, Umbre – pe care îl recomand – dar și alte producții ca Joker, Harry Potter, Teoria Big Bang sau chiar o mulțime de desene animate d-alea bune, la care mă uitam și eu când eram mic.

Iar dacă tot veni vorba despre Game of Thrones, Pagina de Media spune că HBO Max ar veni la pachet cu noua producție marca Game of Thrones, povestea de dinaintea celei văzute cu sufletul la gură de noi. Anume, este vorba despre Game of Thrones – Casa Dragonului.

Vor fi producții de la WarnerMedia, printre care Warner Bros., HBO, DC sau Cartoon Network.

Încă nu știm însă cât va costa HBO Max în România, ce prețuri vor fi pentru abonamente, însă pentru a putea concura cu Netflix care are peste 450.000 de abonați deja, conform Ampere Analysis, iar cifrele probabil că au crescut și mai mult odată cu pandemia.

Eu sigur mă voi abona pentru Game of Thrones, și sper ca abonamentul să poată fi împărțit între prieteni, la fel ca Netflix. Nu mai e mult până în 2022, așa că… să vedem ce va fi de capul HBO Max în România. Până atunci, au și videoclip în care anunță lansarea platformei la noi:

https://www.youtube.com/watch?v=h2PekCTwHXI&ab_channel=HBOROMANIA

Zvon: HBO MAX apare în România în Martie 2022

Nu este neapărat ceva oficial, însă am aflat un zvon conform căruia HBO Max ar putea fi lansat în România în luna martie a acestui an. Informația ar veni, cică, de la unul dintre angajații HBO Max, care ar fi român.

Nu bag mâna în foc, însă este un scenariu de luat în considerare.

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Distribuie articolul:

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.