HBO Max apare în România în 2022

De vreo câteva zile se tot vorbește despre lansarea HBO Max în România. Acum este însă oficial faptul că va fi lansat în 2022. A fost anunțat chiar pe pagina de Facebook a HBO.

Din câte înțeleg, spre deosebire de HBO GO, un serviciu care a prins la noi probabil doar pentru Game of Thrones, HBO Max nu va avea doar producții proprii. Asta înseamnă o ofertă mai bună de filme și seriale.

Iar dacă tot veni vorba despre Game of Thrones, Pagina de Media spune că HBO Max ar veni la pachet cu noua producție marca Game of Thrones, povestea de dinaintea celei văzute cu sufletul la gură de noi. Anume, este vorba despre Game of Thrones – Casa Dragonului.

Vor fi seriale precum Friends, Umbre – pe care îl recomand – dar și alte producții ca Joker, Harry Potter, Teoria Big Bang sau chiar o mulțime de desene animate d-alea bune, la care mă uitam și eu când eram mic.

Vor fi producții de la WarnerMedia, printre care Warner Bros., HBO, DC sau Cartoon Network.

Încă nu știm însă cât va costa HBO Max în România, ce prețuri vor fi pentru abonamente, însă pentru a putea concura cu Netflix care are peste 450.000 de abonați deja, conform Ampere Analysis, iar cifrele probabil că au crescut și mai mult odată cu pandemia.

Eu sigur mă voi abona pentru Game of Thrones, și sper ca abonamentul să poată fi împărțit între prieteni, la fel ca Netflix. Nu mai e mult până în 2022, așa că… să vedem ce va fi de capul HBO Max în România. Până atunci, au și videoclip în care anunță lansarea platformei la noi:

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.