GETAE, un serial românesc care se anunță a fi interesant

Ieri a ajuns în newsfeed la mine videoclipul ăsta de mai jos și, cum sunt un mare fan al filmelor și serialelor de acest gen, am fost curios imediat să văd despre ce e vorba.

Iar ideea pe scurt e cam așa: GETAE: Superstiții și Război va fi un serial românesc foarte interesant. Mi s-a părut că seamănă puțin cu Vikings, un alt serial pe care îl urmăresc cu mare drag. Acesta urmărește însă povestea războaielor daco-romane, în centru fiind tribul condus de Zuras și fiii săi Brassus, Davos și Vezina.

Getae: Superstiții și Război ar trebui să apară chiar foarte curând: în martie 2017. Nu știu însă unde va fi difuzat, dar sper să anunțe curând. Mai multe despre acest serial poți citi pe site-ul oficial.

Până acum nu am văzut seriale românești care să se bucure de prea mult succes, însă sper ca acesta să facă excepție de la regulă și să rupă topurile. Acuma.. rămâne de văzut.

serialul getae

9 comentarii


  1. Sunt curios de unde și-au găsit izvoare istorice pentru a crea un serial, sper că nu de la ziarul Adevărul și alte bloguri dacomane. Ideea e că nu sunt prea multe resurse despre daci ca să faci o astfel de producție, poate doar dacă vor introduce ceva romance ca să mai lungească firul poveștii.

    Răspunde

  2. Fix la Vikings m-am gandit si eu. Probabil va fi interesant 2-3 episoade, va avea putin succes la inceput, iar mai apoi va fi anulat sau terminat brusc. Toate astea tin mult de buget, iar eu sunt sceptic cand vine vorba de asta, nu cred ca au un buget prea mare.

    Răspunde

  3. In sfarsit fac si romanii un film de actiune 🙂 Despre izvoarele istorice amintite de Gabi mai sus, sincer nu-mi pasa .. oricum,dacofilii o vor tine tot pe a lor, gaura din covrig, gaura universului..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.