Filtrele pentru cana Aquaphor sunt cam scumpe

De ceva timp apa filtrată cu cana Aquaphor nu mai era băubilă, semn că filtrul și-a consumat toată eficiența. Drept urmare, am plecat în căutarea unor filtre noi.

Poate că e cam mult spus căutat, că doar am mers în Carrefour să văd care-i treaba. 30 lei era un filtru pe modelul de care aveam eu nevoie, ceea ce poate fi mult sau puțin, însă am fost surprins să văd că la 40 de lei luam o altă cană, cu două filtre incluse.

Mult mai convenabil așa, motiv pentru care am optat pentru achiziția unei noi căni. Are și o culoare mai frumoasă, un amethyst, cred că-i zice. Filtrul e diferit, mai mare și dreptunghiular, spre deosebire de cel rotund folosit până acum.

Mă surprinde faptul că apa este filtrată muuult mai rapid. Dacă la cel vechi trebuia să aștept 3-5 minute ca apa să fie filtrată, ăsta nou o filtrează în doar câteva zeci de scunde, ceea ce desigur că mă mulțumește. Iar apa e ok, deci nu e o problemă a filtrului.

Drept urmare, pentru o perioadă de timp mi-am luat de o grijă. Sunt curios doar ce prețuri voi găsi când s-or termina și cele două filtre noi.

Cealaltă cană probabil că o voi arunca, nu văd ce aș mai putea face cu ea.

Distribuie articolul:

5 comentarii

  1. Eu prefer apa normala , am incercat si eu o data sa beau apa filtrata de la un aparat care costa cateva mii de euro si dupa ce am baut apa ma durea burta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.