Facebook Marketplace, util și la îndemână

Nu mi-a plăcut niciodată să vând anumite lucruri sau să cumpăr de la SH, ori de pe diferite site-uri de anunțuri. Asta pentru că nu îmi place să mă întind cu negocierile, ori cu țigăneala cum îi mai zic eu, cu riscul de a fi considerat rasist. Mă obosesc mofturile și pretențiile unora, așa că decât să mă chinui să vând ceva de care nu mai am nevoie, de cele mai multe ori prefer să las acel ceva să se pună praful pe el. Am schimbat însă foaia în ultima vreme.

Am tot schimbat pe la mașină una alta, am făcut îmbunătățiri, așa că rămăsesem cu un volan și cu casetofonul original al mașinii de care mă mai împiedicam din când în când. Așa că dacă tot am văzut că pe Facebook poți pune foarte ușor și anunțuri de vânzare, am zis că deh, să încerc să scap de ele la un preț modic. Așa că le-am pus pe marketplace dar și pe câteva grupuri locale și de nișă, să zic așa.

De casetofon am scăpat, iar volanul e și el pe picior de plecare.

Ideea e că mi se pare foarte simplu să vinzi ceva pe Facebook, deși poate că pe OLX audiența e mai mare. Dar nu știu pentru cât timp va fi mai mare. Vom vedea. Oricum stăm pe Facebook aproape toată ziua, așa că e mai comod când sunt toate în același loc. Așa că, big up Facebook!

3 comentarii


  1. Mă să știi că și eu tot zic de ceva vreme, că mă pun să vând chestiile vechi pe care se pune prafu.. Dar cred că într-o zi din astea, le voi scoate de la naftalină și mă pun să le pun la vânzare, dacă le ia careva, le ia, dacă nu, nu.. într-un fel sau altul scăp eu de ele.

    Răspunde

  2. La cate profile false sunt si la cum se face totul fara niciun fel de control o sa ajunga Marketplace de pe Facebook un „el dorado” al teparilor.
    Eu cand am de luat ceva SH prefer sa merg la consignatie. E mai sigur.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.