Skip to content

Eroi, victorie de aur.. pentru doar 3 puncte?

Mă bucur că România a câștigat aseară însă presa se pare că își demonstrează iar valoarea și incompetența.

Nu știu ce meci au văzut alții aseară însă eu am văzut doar un meci în care România a marcat de la 11 metri – asta pot face și eu, deoarece e mai ușor de la punctul cu var – cu un sigur gol, fără prea mari ocazii. Un astfel de meci este tratat precum cea mai mare realizare a românilor.

3444050190_b2b604b631_o

Am văzut un meci în care Grecii au jucat a naibii de prost iar noi am avut noroc de un penalty și astfel am câștigat. Am avut noroc că grecii au dat-o-n bară și de asta am câștigat. Nu am văzut un meci în care România să fie clar superioară sau în care să dea dovadă de prea multă tactică. Am avut noroc pe final și cred că au tremurat cu toții la fiecare atac al grecilor.

De ce sunt numiți eroi ? Pentru trei puncte? Pentru doar o victorie de 3 puncte cu Grecia ? Adică nu sunt eu mare fotbalist însă din câte știu, Germania a câștigat Campionatul Mondial nu Grecia. Dacă o băteam pe Grecia erau eroi.

Consider că li se face prea mare publicitate și prea sunt ridicați în slăvi niște jucători care nu au făcut chiar atât de multe lucruri. Și chiar dacă ar fi făcut, a fost un singur meci, nu am câștigat încă aproape nimic. Îi putem numi eroi abia atunci când se vor califica la CE 2016 și vor face ceva și prin acele grupe, nu după o victorie cu 1-0 în care au tremurat mai bine de jumătate de repriză.

Îmi pare și mai mult rău că nu se spune mai nimic atunci când Halep câștigă câte un turneu sau chiar acum când Românii dau totul pe terenurile de baschet.

Tare mă tem că prea sunt cu nasul pe sus și ne vor arăta ungurii adevărata valoare a echipei naționale.

3 Comments

  1. Fotbalul este sportul rege, de asta se uita aproape toata lumea la el. La restul se uita doar pasionatii.

    • E sportul cel mai mediatizat, nu e sportul rege…cel putin la campionatul nostru nu ai de ce sa te uiti…

      • Si totusi „au fost eroi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.