Skip to content

Doar pentru că ai cu 30 de KG mai mult decât o tipă, nu înseamnă că îi ești superior

Nu prea comentez deseori știrile aici pe blog, însă acum am citit una care m-a enervat la culme și nu m-am abținut să nu onorez un rahat care consideră că dacă are cu 30 KG mai mult decât o fată, atunci se poate da cocoș în fața ei.

Știrea pe larg o puteți citi aici însă eu vă voi relata pe scurt povestea. Mai exact, un rahat cu 30 de KG mai gras decât fosta prietenă s-a gândit să o ia la întrebări pentru anumite mesaje din telefon – probabil căuta pe altul pentru că el are un caracter de rahat – simțindu-se jignit de faptul că o tipă ar vrea pe altul decât el, superman-ul care crede că e dur dacă lovește o fată de liceu.

Iar pentru că nu s-a mulțumit doar cu niște aplicații, rahatul cu 30 de KG mai gras decât fata de liceu s-a gândit să o și pălmuiască puțin și să îi umble la plete, că doar cum își permite ea să încerce să găsească un altul care știe că nu ești cu nimic mai bun decât un rahat dacă te impui cu forța și lovești un om doar așa, pentru că ți-a venit ție inspirația.

Și mai mult decât atât, pentru că a crezut că dacă pupă trece, iar urma de la palma dată se face uitată așa ca prin farmec, rahatul cu 30 KG mai gras decât fata de liceu s-a gândit să o ia în brațe, arătând cât de rău îi pare. De parcă faptele de rahat s-ar face uitate așa pur și simplu, precum a uitat natura să-l înzestreze cu neuroni și caracter atunci când l-a scăpat din greșeală pe pământ.

În acest caz au intervenit jandarmii, însă fapta e deja comisă. Mai grav este însă faptul că există o mulțime de cazuri care nu apar în presă, în care niște ratați d-ăștia care se cred îndreptățiți să dea cu palma doar pentru că au un braț mai făcut decât al unei tipe.

Ăștia nu pot fi numiți nici măcar niște nimeni, pentru că pur și simplu nu au nici măcar o mică valoare, ci sunt doar niște infecți ai societății, fără creier, fără caracter și care nu ar trebui să aibă dreptul să trăiască așa liberi printre alți oameni.

Și nici nu poți zice că-s bărbați pentru că nu au c***e, pentru că dacă ar avea, ar înțelege că mama natura nu a conceput femeia să poată confrunta un bărbat prin forță (doar dacă nu face vreun sport, și tare mi-ar plăcea să-l văd pe unu bătut până adoarme de o astfel de tipă).

Tot ce sper este să ajungă oleacă la răcoare, să vadă cât de mișto e să iei bătaie de la jandarmi și de la colegii de celulă.

violenta

4 Comments

  1. Dar sunt si fetite carora le place sa fie ciomagite. Cateodata… la pranz si seara. Cele cu copii, fara alternative, le inteleg, dar pustoaicele… au si ele partea lor de vina.

    • Din păcate da… unele primesc ceea ce caută…

  2. Garantat o so ia si la buci de la colegii de celula si chiar o sa afle si ce gust are rahatul, pentru ca daca tot e un rahat de om, atunci sa primeasca ce merita !

  3. Astea cu luat la buci… sunt doar vorbe. Daca e tanar sigur o sa-si ia bataie de plictiseala, de la ceilalti colegi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.