Disney Plus întrece Netflix la numărul de abonați și vrea reclame

Odată cu lansarea Disney Plus în România, Netflix are în sfârșit concurență serioasă. Sigur, este și HBO Max pe aici, dar nu a rupt gura târgului. Ei bine, așa se face că Disney Plus se laudă acum cu un număr de abonați cu care a depășit Netflix.

Disney Plus vs Netflix este un fel de „el clasico” al platformelor de streaming. Asta cel puțin la ora actuală. Chiar dacă Disney Plus a apărut de curând pe piața dominată de Netflix, a recuperat teren mai rapid decât am fi crezut.

Dacă Netflix anunța că în al doilea trimestru avea 220,7 milioane de abonați, Disney+ alături de Hotstar, Hulu și ESPN+, numără peste 221,1 milioane de abonați, deci a câștigat în prelungiri lupta.

Totuși, Netflix stă mai bine la partea de venituri, iar așa se poate explica dorința celor de la Disney Plus de a introduce reclame.

La fel precum Netflix, Disney Plus vrea să introducă un abonament mai ieftin, dar cu reclame. Acesta va fi lansat în SUA, începând cu luna decembrie, iar costul lunar va fi de aproximativ 8$. În ceea ce privește abonamentul standard fără reclame, acesta va fi mai scump, adică 11$.

Să vedem cum va fi primită această veste de către utilizatorii Disney Plus și mai ales dacă această decizie va influența numărul de membri. Apropo, voi v-ați înscris în grupul de Facebook dedicat Disney Plus?

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.