Când se lansează Hulu în România

Dacă tot am scris despre diferite platforme cu filme și seriale online precum Disney Plus sau HBO Max, platforme care ar urma să fie lansate anul acesta în România, iar adesea scriu despre Netflix și filmele de acolo, am zis că ar prinde bine și un articol despre lansarea Hulu în România.

Astfel, dacă și tu te întrebi când apare Hulu în România, care este data lansării și alte detalii asemănătoare, atunci ai ajuns la locul potrivit. Vei găsi toate aceste informații în rândurile următoare.

Ce este Hulu și când va fi disponibilă în România

HULU este o altă platformă de streaming video disponibilă momentan doar în America, Puerto Rico și Japonia.

Teoretic, Hulu ar fi trebuit să se lanseze în 2021 și în Europa, doar că pandemia sigur a pus piedici lansării. Prin urmare, o lansare a platformei HULU în Europa respectiv în România este, cel puțin la ora actuală, sub semnul întrebării.

Cu toate acestea, Hulu este ușor de accesat și din România. Cum poți face asta? Ei bine, folosești un VPN pentru a seta locația în America, iar astfel te vei putea uita la filme pe Hulu din România fără bătăi de cap.

Vei avea nevoie totuși de un abonament.

Platforma americană a fost lansată încă din 2007 iar astăzi numără peste 43 de milioane de utilizatori. Pe Hulu găsești producții de la CBS, ABC, NBC, FX dar și conținut original.

De precizat ar fi și faptul că este deținută de către The Walt Disney Company.

Cât costă abonamentele pe Hulu?

Abonamentele pe Hulu pleacă de la 7 dolari pe lună, însă mai sunt și opțiunile de 13 dolari respectiv 70 de dolari în cazul Hulu + Live TV, care include și Disney Plus dar și ESPN+. Nu știm însă care vor fi prețurile în România, în cazul unei posibile lansări.

Dat fiind faptul că lansarea Disney+ pare a fi foarte aproape să se întâmple, este probabil ca Hulu să fi fost lăsată puțin pe dreapta pentru a face prioritară lansarea platformei Disney Plus.

Totuși, nu ar trebui să ne mire faptul dacă într-o bună zi ne vom trezi cu o știre conform căreia Hulu apare și în România mai curând decât am fi sperat.

Înțeleg însă că Hulu are o ofertă destul de săracă de conținut, așa că nu găsesc motive pentru care ar trebui să ne dorim, cel puțin deocamdată, lansarea Hulu în România.

Deja se aglomerează ofertele în materie de platforme de streaming video și mi-e greu să cred că cineva și-ar dori să aibă cont pe toate.

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Au măcar „What we do in the shadows”, „The Orville” și „Fraser” care sunt toate super show-uri. Anul trecut „What we do in the shadows” a putut fi văzut pe Netflix și „Orville” pe HBO parcă, sper că și seriile noi să fie disponibile chiar dacă nu se lansează Hulu. Fraser în schimb nu e de găsit legal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.