Despre Norocosi si Ghinionisti

Norocul e un concept de care ne impiedicam in fiecare zi, oh da si atunci cand te impiedici poti spune ca ai avut ghinion. Dar daca atunci cand pici, ca doar te-ai impiedicat.. trebuie sa pici, dai cu nasul de 10 lei si te-ai facut cu banii de vreo 3 beri la halba? ca e 3 lei berea la halba iar de 1 leu va puteti cumpara 1 punga de alune sau de seminte.

Acest articol are rolul de a va prezenta parerea mea despre noroc si ghinion.

Prost sa fii noroc sa ai.. Norocosii sunt prosti ?

Oare cine a spus asta? Dar noi vorbim despre noroc nu despre prostie.

Norocosul este asadar un om prost sau cum ? Iar desteptul este defapt ghinionist, dar stai: sa fii inteligent nu e un noroc?

In urma acestui principiu ajungem la vorba ca trebuie sa fii prost ca sa ai noroc.

Dar daca dupa ce ai avut noroc apare ghinionul ?

In acest caz e grav. Cum ar fi sa castigi la loto si sa pierzi biletul ? Nu cred ca ti-ai dori asta, e grav. Asadar cum putem numi persoana care a pierdut biletul norocos ? Totusi a castigat la loto.. este un norocos nu ?

Sau este un norocos prost.. cu siguranta nu putem spune ca este un norocos ghinionist, nu are logica.

Sa dam vina pe ghinion

N-am avut noroc ! N-a fost sa fie… Cu ce e de vina norocul ca ai avut tu ghinion ? De ce ne grabim sa aratam cu degetul spre el ? Il condamnam pentru prezenta ghinionului.

Nu! Sa nu spuneti ca n-ati avut noroc ci ca ati avut ghinion. E mai frumos fata de noroc care ajunge sa fie condamnat fara nici-o vina.

Ghinionistul se asteapta sa aiba noroc

Norocul apare atunci cand nu te astepti, cica. Ghionistul asteapta mereu ca ziua aceea in care va avea si el noroc va aparea. Daca stie ca este asteptat nu vine.. nuu, nu il asteptati este mai timid, nu va veni.  Asadar, daca nu il aveti nici sa nu-l asteptati, asteptati-va sa vina pe neasteptate, inca nu va doare capul? As putea castiga bani din afiliere prin vanzarea de pastile pentru dureri de cap.

Norocosul nu se asteapta, pentru ca nu are nevoie

Norocosul nu stie ce e ala ghinion, asadar nu poate spera la mai bine pentru ca pentru el nu exista mai bine. Norocul apare din senin, doar atunci cand e inorat, asadar norocosul verifica prognoza meteo?

 

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.