Deschidere cont bancar la ING pentru PFA

Deși am înțeles că nu e neapărat necesar un cont bancar separat pentru PFA, este recomandat pentru a nu încurca borcanele pe acolo. Așa că azi mi-am făcut curajul să fac o plimbare la bancă, pentru a-l deschide.

De fapt, am fost de zilele trecute, să întreb ce documente îmi trebuie. Aparent, nu ai nevoie decât de certificatul de înregistrare, certificatul constatator, contractul de comodat pentru sediu și buletinul. Toate ar trebui să fie prezentate în original.

Astea sunt cerințele celor de la ING, cel puțin. Ți se cer câteva detalii, iar mai apoi contul este deschis.

Treaba durează mai puțin de 10 minute. Mă rog, ar fi durat dacă aplicația de business a celor de la ING ar fi mers cum trebuie.

Problema e că aparent nu sunt la fel de mișto pe partea de comisioane, la fel precum în cazul pachetelor pe persoane fizice. Sunt comisioane la transfer, sunt comisioane la retragere dar și taxă pentru deschiderea contului, de 45 de lei. Pentru început asta nu reprezintă o problemă, dar sunt șanse mari să mă reorientez cu timpul.

Distribuie articolul:

Un comentariu

  1. Era o variantă mai ok BT, aveai gratuit in primul an totul. Dupa… ai costuri. Abia asa apreciezi diferentele intre ce ai pe persoana fizica si ce ai pe firma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.