De unde să îți iei sticker cu #șîEu

Nu știu pe la voi, însă în Suceava sunt o mulțime de stickere cu #șîEu sau cu România vrea autostrăzi. Sunt oarecum un fan al stickerelor, îmi plac, iar dacă tot sunt solidar cu această inițiativă, nu puteam să rămân fără aceste stickere.

Așa cum spuneam, am participat la ceva protest la țară tot la ora 15:15 și tot în legătură cu starea unui drum. Tot în acea zi am primit de la un prieten câte un sticker din fiecare model iar imediat le-am și pus pe lunetă.

De unde să iei sticker cu #șîEu?

E foarte simplu să obții un astfel de sticker. Uite ce ai de făcut:

Timp necesar: 10 minute.

Stickere cu #șîEu foarte simplu

 1. Întră pe site-ul România vrea autostrăzi

  Acesta este romaniavreaautostrazi.ro. Acolo ai o secțiune numită „Obține autocolante gratis”. Accesează acea pagină.

 2. Completează datele

  Acolo ai un formular de completat. Ți se cer date de contact precum numele, prenumele, adresa de mail și telefon. Dar și date pentru livrare precum adresa, orașul și județul.

 3. Alege stickerul dorit

  Poți alege ce sticker să îți comanzi: cel cu #șîEu sau cel cu România vrea autostrăzi. Mai jos poți alege și numărul de stickere dorite.
  Dacă ai un mesaj de lăsat, anumite mențiuni, există un câmp pentru asta.

 4. Trimite comanda

  Trebuie doar să plătești transportul, iar stickerele vor fi ale tale în mod gratuit. Livrarea durează aproximativ o săptămână.

Există și varianta de a descărca fișierul PDF, accesibil în partea dreaptă a paginii respective. Cu el poți merge la o tipografie sau la ceva firmă specializată în domeniu. Vei scăpa astfel de costul transportului dar vei plăti câțiva lei pentru sticker.

Apoi îl poți pune pe mașină, pe bicicletă sau pe ce vrei tu.

bicicleta

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.