De ce nu lasă oamenii recenzii?

Ori de câte ori cumpăr câte un produs anume, prefer să mă informez mai întâi. Caut recenzii pe internet, iar dacă magazinul dispune de o secțiune de recenzii, arunc o privire acolo.

Încerc să îmi fac o imagine cât mai clară despre produsul pe care vreau să îl cumpăr, iar astfel reduc la minim șansele de a fi dezamăgit de un produs anume. Așa se face că în cea mai mare parte a timpului reușesc să fac doar achiziții care să îmi ofere satisfacție.

Sigur, sunt și capcane. Există oameni care cumpără aceste recenzii, iar alții le scriu doar de dragul de a le scrie. Nu e ușor să îți dai seama care sunt recenziile reale, dar cred că mă pricep la asta.

Cu toate acestea, observ că oamenii au o oarecare reticență în a lăsa recenzii pe internet. Am constatat asta odată cu deschiderea paginii Artă în Dar, acolo unde Ștefania își publică portretele pictate.

Ori de câte ori cineva alege să comande un portret de la ea, cerem în mod politicos o recenzie. Pentru noi este important să ne recomande lumea însă nu toate persoanele fac asta, chiar dacă este evident că sunt mulțumite de portretul primit.

Să fie lene, lipsă de chef ori pur și simplu indiferență? Voi lăsați recenzii produselor pe care le cumpărați? Eu scriu despre ele aici pe blog, știți bine. De asemenea, sunt curios dacă vă folosiți de recenziile pe care alții le lasă produselor pe care le cumpără.

Distribuie articolul:

7 comentarii

  1. Am cumpărat multe de pe net, dar nu am lăsat recenzii vreodată . Nici interes nu am și nici timp pt asta. In schimb caut pe net recenzii de pe site-uri de profil sau YouTube

  2. Eu scriu direct pe site-ul lor daca au rubrica de comentarii si recenzii pentru ca si eu atunci cand am pus ochii pe un produs verific mai intai sa vad ce spune lumea despre acel produs , daca este in mare parte multumita de acel produs etc …

  3. Poate că din lene sau din lipsă de interes nu lasă lumea recenzii la produse. Personal nu las recenzii din lene, dar așa încet încep să mai las recenzii la produsele cumpărate.

    Am lăsat recenzii la produe pe eMag și Aliexpress, și sper să mă învăț să las recenzii mai des.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.