Dark Mode pentru Google Analytics

Cred că toată lumea care are un site web folosește Google Analytics. E probabil cel mai bun instrument de monitorizare a traficului, așa că popularitatea sa este incontestabilă. Google Analytics are însă o problemă: nu are o temă întunecată.

Ori poate nu am găsit-o eu, deși am căutat-o ceva timp.

Ideea e că de o vreme caut să folosesc totul în dark mode. Ochii au devenit ceva mi sensibili la lumină, obosesc mai ușor dacă lumina e prea puternică, așa că prefer să o evit cât mai mult cu putință.

Și dacă tot am început să fiu tot mai prezent pe aici, urmăresc mai des traficul blogului. Ei bine, chiar dacă nu există o funcție oficială a celor de la Google Analytics pentru modul întunecat, există o extensie care face asta. O găsiți aici și poate fi instalată pe Chrome sau pe Edge.

Pentru Firefox ar putea funcționa extensia Night Eye, care promite modul întunecat pentru toate site-urile pe care le accesezi.

Nu există un studiu clar în acest sens, dar cică tot mai multă lume preferă modul întunecat. Eu am editat tema în așa fel încât să fie întunecată și de ceva timp tot caut o opțiune pentru white mode, dar nu prea găsesc nimic pe gustul meu. Sper să o pot introduce într-o bună zi, deoarece sunt sigur că nu toată lumea iubește dark mode și nu aș vrea să le impun întunericul.

Și dacă tot veni vorba… voi ce stil preferați: dark mode sau white mode?

Distribuie articolul:

4 comentarii

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.