Cum supraviețuiește un magazin online nerecomandat de toată lumea?

Este sezonul ăla în care petrecem mai mult timp în grădină decât de obicei, acolo unde punem ba o floare, ba un trandafir. Ați observat deja probabil că în magazine au apărut deja pomii, florile și semințele de toate cele.

La fel de mare zarvă este și în online, acolo unde magazinele de profil se întrec în fel și fel de campanii publicitare. Totul din dorința de a ajunge în fața celor care stau cu hârlețul în mână, așteptând să planteze ceva verde. Că doar de asta-i primăvară, nu?

Dacă ai căutat vreodată să cumperi un pom, un butaș de vie sau altceva de genul, ai auzit cel mai probabil de GradinaMax.ro. Au o comunitate destul de puternică, există de ani buni… iar asta mă miră.

Asta deoarece despre ei nu am citit niciodată de bine. Dacă vei căuta pe internet gradinamax.ro păreri, atunci cel mai probabil vei fi surprins de valul generos de recenzii negative pe care le-a adunat de-a lungul timpului. Am văzut că multe dintre persoanele care au lăsat o recenzie de 5 stele au în total doar 2-3 recenzii, ceea ce înseamnă că nu fac asta prea des. Ori nu există. Trageți voi concluziile.

Știu multe persoane care și-au luat țeapă cu produsele comandate de aici, așa că ori de câte ori aud pe cineva că își cumpără un pom sau ceva, îi zic să fie atent.

Eu unul nu prea cumpăr de pe internet plante sau pomi, deoarece prefer să fac asta din magazinele fizice. Pomi am tot luat de la această pepinieră iar florile le iau fie tot de aici, fie din magazine ca Dedeman sau Leroy. Nu am avut probleme până acum, așa că de ce să îmi schimb obiceiul?

Cu toate acestea, nu pot să nu mă mir cum supraviețuiește acest magazin chiar și în ciuda tuturor recenziilor negative. Care să fie succesul? Ignoră și mergi mai departe? Ori nu au fost plângeri de-a lungul timpului către instituțiile componente?

Ați avut experiențe cu ei? Ori de unde obișnuiți voi să cumpărați astfel de lucruri?

Distribuie articolul:

11 comentarii

  1. Intamplarea face sa activez si eu exact pe domeniul acesta + altele, adica vand produse de sezon(precum cele descrise de tine). Au o gama extrem de variata de produse, de acolo si clientii noi care nu le cunosc apucaturile.

    Greu gasesti asa o varietate intr-un singur loc si pe seo stau binisor si multi prefera sa cumpere multe chestii din acelasi loc. Pentru unii nu mai conteaza daca au comandat trandafiri si au primit lalele sa zic asa, dar stiu sigur ca la mine la magazine s-au tot plans clienti ca au comandat ceva si au primit total altceva.

  2. Am comandat și eu anul trecut 6 trandafiri de la ei, i-am primit cu o întârziere pe care eu am pus-o pe seama Pastelui. Ulterior, 3 trandafiri nu s-au prins, le-am comunicat, trimițând și foto(noroc ca am păstrat etichetele pe plante ) și mi-au trimis alți trandafiri, fără nici o cheltuiala din partea mea. Asta nu înseamnă neaparat ca sunt nemaipomeniți, poate am avut eu noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.