Acasă Blogging Cum se șterge un cont de Facebook

Cum se șterge un cont de Facebook

Autor

Data

CATEGORIE

Pentru 2015 mi-am propus să scriu cât mai multe articole pentru cititori iar acesta este primul de acest an. Voi începe scriind mai multe articole, sau tutoriale, pentru Facebook deoarece sunt foarte mulți utilizatori care din când în când mai au nevoie de ajutor.

Cum se șterge un cont de Facebook

Și eu mi-am șters contul de Facebook de multe ori. Asta însă se întâmpla acum mult timp deoarece acum mi-am dat seama că am nevoie de această rețea de socializare. Totuși se întâmplă ca pur și simplu să te saturi de specimenele de pe Facebook, să nu mai vezi atât de multe selfie-uri, să te saturi de postări cu zăpadă șamd. În aceste situații cel mai bine e să îți ștergi contul de Facebook, cel puțin pentru o perioadă.

  • Pentru a ajunge la pagina unde îți poți șterge contul de Facebook trebuie să intri la setări, iar apoi la securitate la fel ca în imaginea de mai jos. Am notat pașii cu 1, 2 și 3. Dacă te pierzi însă printre pașii de mai jos, poți accesa pagina de ștergere a contului dând click AICI.
  • cum se sterge un cont de facebook
  • Acum cei de la Facebook vor încerca să te convingă să nu îți ștergi contul însă dacă ești hotărât poți continua iar mai jos ai butonul de ștergere a contului. Tot acolo ai și opțiunea de reactivare automata a contului însă poți să nu bifezi opțiunea și să ștergi contul de Facebook apăsând butonul confirmă. Cam așa arată:
  • dezactivare cont de facebook

După ce ai făcut și acest pas poți să îți iei de o grijă deoarece ți-ai șters contul de Facebook. Totuși dacă te răzgândești trebuie să știi că îți poți redeschide contul atunci când te loghezi, moment în care vei fi întrebat dacă vrei să îți redeschizi contul și să îți reîncepi activitatea pe rețeaua de socializare.

Topic - Facebook

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente