Cum să primești o ofertă mai bună de la operatorul de televiziune & internet

Vă spuneam nu demult că vreau să reziliez cu Vodafone. Plăteam, deja, în jur de 80 RON pe lună pentru internet și TV, chiar dacă inițial abonamentul era în jur de 60 RON. Aveam două extraopțiuni pentru TV activate, anume pentru canalele sport și 4K.

Mi se părea deja că plătesc prea mult, iar dacă tot am intrat în febra rezilierilor, am zis să reziliez și cu Vodafone. Aveam o ofertă mai bună de la Digi, așa că de ce nu?

Am făcut cerere de reziliere, iar prima propunere de a primi o nouă ofertă am refuzat-o. Nu credeam că îmi pot oferi servicii mai ieftin decât cei de la Digi, iar ieri am fost contactat pentru a doua oară în vederea unei noi oferte.

Dacă prima ofertă ar fi trebuit să o primesc în 14 zile, a doua era prezentată imediat în apel, așa că am fost curios să văd dacă au într-adevăr un preț mai bun. Ei bine, a fost, iar de la 80 RON pe lună, cât am plătit până acum, ar urma să plătesc 26 RON de acum, serviciile nefiind schimbate.

Așadar, dacă vreți un preț mai bun pentru serviciile de internet, televiziune sau chiar telefonie mobilă, ați putea încerca să faceți o cerere de reziliere. Așa poate că veți obține o ofertă mai avantajoasă.

Distribuie articolul:

5 comentarii

  1. Acum depinde si de angajati , sunt unii angajati care nu sunt interesati sa „munceasca” si nu iau tot timpul cereriile de reziliere in calcul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.