Cumpărați licențe de pe site-uri din afară?

Nu știu dacă ați observat, dar tot mai des în ultima perioadă observăm articole despre promoțiile site-urilor care vând licențe. Este vorba despre licențe pentru Windows, Office și alte programe de genul.

Eu dețin o astfel de licență de ani buni și mereu s-a activat ori de câte ori m-am logat cu contul de la Microsoft. Nici nu mai știu de unde am cumpărat-o, dar sunt sigur că a fost de pe un site românesc.

Totuși, mă întreb care e treaba cu site-urile care vând licențe pentru Windows. Cum fac rost de ele de sunt la un preț mai mic decât pe site-urile originale? E totul legal, sau e ceva șmecherie?

M-ar tenta să fac un articol pe tema asta, așa că dacă ați cumpărat licențe pe site-urile care se ocupă cu asta, m-ar ajuta un comentariu. Mulțam fain!

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Eu am luat acum ceva timp niște licențe se Windows de pe eBay cu 5 dolari. Funcționează și acum, după mult timp. Din ce am înțeles ei vând aceeași licența, pentru ca au licența de volum sau așa ceva, dar nu prea e confirm ToS Microsoft. Poate ma înșel, nu am aprofundat subiectul dacă încă merg :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.