Skip to content

Cum să alegi mai ușor câștigătorii unui concurs organizat pe blog

Pentru că recent am organizat un concurs pe BlogdeCarti.Ro și am avut de ales un câștigător sau câștigătoare dintr-o listă de aproximativ 120 de persoane, am zis să împărtășesc și altora o metodă de a alege un câștigător, alta mai ușoară decât random.org.

Am folosit de câteva random.org însă îmi era destul de dificil să aleg câștigătorul deoarece aceștia trebuiau numărați, și cel puțin eu nu am găsit altă metodă decât cea de a-i lua pe rând. Poate că sunt și alte metode de atribuire a unui număr comentarilor însă eu acum am folosit un plugin destul de simplu.

Pluginul se numește Comment Contest și este unul gratuit. Ce face? E simplu. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați pe Launch contest, un buton care apare în lista de articole și să alegeți numărul câștigătorilor. După ce ați făcut aceste două lucruri, pluginul vă va afișa unul sau mai multe comentarii câștigătoare.

Pluginul ne permite și să excludem unele comentarii, în cazul în care avem dubii că o persoană a trișat și a lăsat două comentarii.

Sper să vă ajute! 😀

screenshot-2

One Comment

  1. razvan razvan

    o sa bag la cap. nu se stie cand o sa am nevoie sa organizez si eu un astfel de concurs 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.