Skip to content

Cum aș putea face rost de niște Calciu ?

Știu. Titlul sună de parcă aș dori să fac niște droguri. Mă mai apucă și pe mine să folosesc un titlu care să sune cât mai ciudat. Probabil plictiseala este de vină. Totuși acesta este un articol pe cât se poate de serios și chiar mi-aș dori să primesc niște sugestii cât mai utile. Mai exact, am lipsă de calciu și am nevoie de ceva pastile sau alimente care să mă ajute să recuperez acest element.

Nu am prea multe obiceiuri nesănătoase însă pur și simplu unii oameni trebuie să aibă câte o problemă. În mare parte sunt un om foarte sănătos iar până acum nu am vizitat niciodată spitalul. Sper să nici nu se întâmple. Totuși am o lipsă de calciu – poate și de fier și alte prostii – pe care ar cam trebui să încetez să o ignor.

Astfel mă gândesc că ar fi cazul să dau banii și pe niște pastile de calciu care să mă ajute cu mica mea problemă.

Nu pot spune că nu mă simt bine însă știu că am nevoie de calciu – tremuratul mâinilor spune acest lucru – și cred că de acuma ar fi cazul să rezolv și această problemă.

Așadar, ce pastile ați putea să îmi recomandați pentru a-mi reface doza de calciu care îmi lipsește ? Aș putea consuma și fructe însă doar merele au prețuri accesibile mie.

8116279888_f94a675d4c_z

6 Comments

 1. Giorgiana Mihaescu Giorgiana Mihaescu

  Niste perfuzii….
  Un medic spunea ca pastilele de calciu sunt cancerigene.

  • Hm, cred ca o sa ma rezum la fructe si lactate. :))

 2. ramona ramona

  i-a perfuzii ca de la pastile poti face pietre la rinichi,eu am patit-o si credema nu e deloc placut,daca iei calciu intravenos sti macar ca ajunge acolo unde trebuie,parerea mea

  • Mersi de sfat !

 3. razvan razvan

  Branza de vaca, osteocare sau calcar, mult calcar:))

  • Mersi frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.