Acasă Blogging Cum a fost mutarea la Simplenet

Cum a fost mutarea la Simplenet

Autor

Data

CATEGORIE

simplenet-150x150Nu știu dacă se observă, puțin probabil, însă m-am mutat deja la Simplenet. Am comandat pachetul Shared de 2.9 euro pe lună și l-am plătit pentru 12 luni astfel încât să dispun de o optimizare a vitezei de încărcare precum și de o temă gratuită.

Ultima oară când am schimbat domeniul am pierdut foarte multe imagini de pe blog așa că de data aceasta nu am mai vrut să mă risc. Astfel l-am rugat pe Andrei Chira să mă ajute și cu mutarea blogului și sincer vă zic că s-a ocupat de toate. I-am oferit acces la pachetul vechi de găzduire iar eu nu am făcut nimic altceva decât să schimb NS-urile. După aceea i-am creat un cont pe blogul mutat pentru a optimiza viteza blogului.

I-am făcut contul cerut, iar apoi mi-a trimis un raport în care mi-a oferit mai multe recomandări pe care am dorit să le pună și în practică. Au fost schimbate multe plugin-uri și au fost optimizate imaginile.

Nu pot zice că observ mari diferențe în ceea ce privește viteza de încărcare însă probabil în acest sens voi vedea rezultatele în timp. Totuși mă voi uita în următoarea perioadă la vizitele venite de pe Google să văd dacă acestea vor crește sau nu.

Nu a dispărut însă problema pe care cei de la Google mi-au semnalat-o și astfel mă gândesc că poate e din vina temei iar zilele următoare mă voi gândi dacă să îmi schimb sau nu tema.

Ca un prim feedback nu pot spune decât faptul că mi-a plăcut cum a fost tratat blogul meu și au dat dovadă de profesionalism lucrând la blog într-un timp cât mai scurt și răspunzând tichetelor cu explicații foarte clare. Tot ca un feedback spun că mi-aș fi dorit un raport detaliat de genul înainte și după.

12 COMENTARII

  1. Bravo, omule! Îmi place de tine că progresezi 🙂 Și pe mine mă bate gândul de ceva vreme să-mi iau petrudolhescu.ro și hosting. Ambele de la ei. Nu știi? Se poate oare muta (exporta) blogul de pe Blogger? Să am toate articolele cu datele lor când s-au publicat și, totodată, Google să știe asta.

  2. La unele site-uri se vede diferenta, la altele mai putin, depinde de cat de bine facut e site-ul. Tu folosesti deja Genesis si nici nu ai pluginuri instalate aiurea, esti destul de organizat, deci din pacate nu a fost foarte mare lucru de imbunatatit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente