Skip to content

Cum a fost mutarea la Simplenet

simplenet-150x150Nu știu dacă se observă, puțin probabil, însă m-am mutat deja la Simplenet. Am comandat pachetul Shared de 2.9 euro pe lună și l-am plătit pentru 12 luni astfel încât să dispun de o optimizare a vitezei de încărcare precum și de o temă gratuită.

Ultima oară când am schimbat domeniul am pierdut foarte multe imagini de pe blog așa că de data aceasta nu am mai vrut să mă risc. Astfel l-am rugat pe Andrei Chira să mă ajute și cu mutarea blogului și sincer vă zic că s-a ocupat de toate. I-am oferit acces la pachetul vechi de găzduire iar eu nu am făcut nimic altceva decât să schimb NS-urile. După aceea i-am creat un cont pe blogul mutat pentru a optimiza viteza blogului.

I-am făcut contul cerut, iar apoi mi-a trimis un raport în care mi-a oferit mai multe recomandări pe care am dorit să le pună și în practică. Au fost schimbate multe plugin-uri și au fost optimizate imaginile.

Nu pot zice că observ mari diferențe în ceea ce privește viteza de încărcare însă probabil în acest sens voi vedea rezultatele în timp. Totuși mă voi uita în următoarea perioadă la vizitele venite de pe Google să văd dacă acestea vor crește sau nu.

Nu a dispărut însă problema pe care cei de la Google mi-au semnalat-o și astfel mă gândesc că poate e din vina temei iar zilele următoare mă voi gândi dacă să îmi schimb sau nu tema.

Ca un prim feedback nu pot spune decât faptul că mi-a plăcut cum a fost tratat blogul meu și au dat dovadă de profesionalism lucrând la blog într-un timp cât mai scurt și răspunzând tichetelor cu explicații foarte clare. Tot ca un feedback spun că mi-aș fi dorit un raport detaliat de genul înainte și după.

12 Comments

 1. Bravo, omule! Îmi place de tine că progresezi 🙂 Și pe mine mă bate gândul de ceva vreme să-mi iau petrudolhescu.ro și hosting. Ambele de la ei. Nu știi? Se poate oare muta (exporta) blogul de pe Blogger? Să am toate articolele cu datele lor când s-au publicat și, totodată, Google să știe asta.

  • Se poate. Nu e greu. Plus ca sunt sigur ca stafful te-ar ajuta.

   • Okay, atunci îmi încep a da parale deoparte. :)) Hai noroc!

    • Pune la ciorap !

  • Coffee Coffee

   Pentru mine exact asta a facut Simplenet, mi-a mutat blogul de pe blogger pe wordpress.

  • Husdup Florin Adrian Husdup Florin Adrian

   Se poate exporta absolut tot din blogger in wordpress fara probleme. Te ajut si eu daca e nevoie, bafta la CID! :))

 2. Se misca foarte ok blogul!

 3. La unele site-uri se vede diferenta, la altele mai putin, depinde de cat de bine facut e site-ul. Tu folosesti deja Genesis si nici nu ai pluginuri instalate aiurea, esti destul de organizat, deci din pacate nu a fost foarte mare lucru de imbunatatit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.