Cum am câștigat un voucher la Kaufland

Am carduri de fidelitate la majoritatea magazinelor mari de pe la noi iar cumpărăturile le fac, de asemenea, cum apuc. Am instalat și aplicațiile celor mai importante hypermarket-uri pentru a fi la curent cu promoțiile și cu ce mai au de comunicat. Iar când mi se cere să completez câte un sondaj, o fac cu cea mai mare plăcere.

Cred că opiniile adunate în urma acestor sondaje pot îmbunătăți experiența din timpul cumpărăturilor, iar de aceea nu ezit să ofer un feedback atunci când mi se cere.

Ei bine, probabil că asta am făcut și în cazul Kaufland. Aparent, ei apelează la diferite concursuri pentru a motiva lumea să le completeze sondajul, însă cert e că am completat totul fără să fi știut de concurs, ori cel puțin am uitat de acest detaliu.

Așa se face că în urmă cu câteva zile primesc un mail de la Kaufland, în care sunt anunțat că am câștigat un voucher de 200 de lei. Era cât pe ce să șterg mailul, gândindu-mă că e ceva spam nesimțit. Ba chiar râdeam că s-au găsit să încerce combinații fix cu mine.

Dar am citit totuși mai bine mailul primit și era dubios de bine scris. În plus, avea și un link către rezultatele concursului, acolo unde mi-am regăsit numele.

Așa că le-am trimis numărul telefonul, iar după câteva zile am primit voucherul care e de fapt un cod QR. Nu știu acum dacă trebuie imprimat, sau merge și pe telefon, însă urmează să aflu cât de curând, când `oi merge la cumpărături.

Chiar dacă particip destul de des la concursuri și îmi place ideea de a-mi încerca norocul, mai ales dacă asta nu implică anumite costuri și nici prea mult efort, nu mă pot considera un norocos din acest punct de vedere. Nu câștig prea des la astfel de concursuri, însă asta nu mă împiedică să testez norocul din când în când. Merg pe principiul da` ce am de pierdut?

Salvez concursurile la care particip într-un folder din bara de preferințe a browserului și folosesc tot timpul date de contact reale, întocmai pentru a putea fi contactat ușor la nevoie.

Voi când ați câștigat ultima oară ceva?

Distribuie articolul:

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.