Skip to content

Cel mai drag articol de pe blog

blogAcum câteva luni văzusem un articol care era scris după ce bloggerul respectiv primise o leapșă. Mi s-a părut foarte interesantă ideea însă de atunci nu am avut ocazia să scriu un astfel de articol cu toate că mi-aș fi dorit. Astăzi mai navigam și eu prin blogosferă și am dat de un articol scris de Cristian Florea prin care li se transmitea cititorilor bloggeri să scrie pe blogul său care îi este cel mai drag articol de pe blogul său, practic prima mea leapșă.

Cu toate că mi se pare o leapșă foarte grea, îmi doresc să scriu acest articol. Momentan nu am o alegere grea de făcut precum au alți bloggeri pentru că nu am decât 150 de articole scrise pe blog spre deosebire de alții care au 300-400 de articole.

Îmi place bloggingul și scriu destul de des despre acesta, astfel și cel mai drag articol are eticheta blogging. De asemenea una dintre cele mai mari satisfacții pe care le am ca blogger o am atunci când văd că oamenii îmi lasă comentarii la articole. Îmi place foarte mult să aud păreri noi precum și argumente atât pro cât și contra ideii mele de articole.

Articolul cel mai drag mie este Bloggerii vechi și noi, articol scris cu drag care a atras în jurul său un număr de 23 de comentarii, fiind totodată și cel mai comentat articol de pe blogul meu. De asemenea am mai primit și câteva link-uri către acest articol precum și distribuiri în social media astfel încât toate acestea la un loc m-au îndemnat să îl declar câștigător.

Articol finalist a fost și Plictiseala nu-și are locul în dragoste pentru care am primit multe aprecieri în privat, în mare parte pe Facebook, precum și distriburi pe aceeași rețea de socializare.

De asemenea transmit și eu leapșa aceasta cititorilor care vor să scrie pe blogul lor și, dacă se poate, să lase un comentariu cu link-ul către articolul scris.

Sursă imagine: thinkfish.co.uk

2 Comments

  1. Georgiana Mihaescu Georgiana Mihaescu

    Sa stii ca si mie imi place cand primesc comentarii! Am o asa mare satisfactie si fericire, ca incep sa zambesc ca un copil tampit. 🙂

    • Rectific, copil simpatic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.