Cu ce să cureți bordul mașinii

În ultimii ani mi s-a schimbat destul de mult perspectiva asupra mașinilor. Dacă după ce îmi luasem permisul visam la mașini sport, jante, tunning și nebunii, acum mașina o folosesc doar pentru a ajunge din punctul A în punctul B. Nimic mai mult.

Prin urmare, nu mai pun la fel de mult preț pe aspectul acesteia, nu mai sufăr după fiecare zgârietură care apare peste noapte și nu o mai spăl la fel de des. Cu toate acestea, îmi place să conduc, așa că trebuie să mă simt confortabil când fac asta. Astfel, curățenia în mașină reprezintă un aspect care mă preocupă.

Doar că, mergând des la țară pe un drum pietruit de 12 km, praful și noroiul sunt mai mereu prezente. Așa că trebuie să fac curat destul de des în interior. De obicei îmi place să mă ocup personal de această activitate, deoarece satisfacția de la sfârșitul curățeniei îmi bucură sufletul.

Ce produs folosesc pentru curățarea bordului mașinii și a altor elemente din plastic

Sunt multe produse pentru curățarea interiorului mașinii în comerț. Nu le-am testat pe toate, nici măcar pe departe. Am mai folosit șervețele pentru bord din LIDL, însă prețul lor comparat cu numărul de șervețele nu mi se pare tocmai prea convenabil. În plus, mi se pare că efectul ține destul de puțin, așa că am căutat altceva.

Nu știu voi, dar eu sunt mare fan al produselor Pro-X. Și nu, nu are treabă cu postul TV unde Mironică e mare boss.

Sunt în comerț produse Pro-X pentru întreținerea autovehiculelor la prețuri foarte bune și care nu m-au dezamăgit niciodată cu eficiența lor. Iar eu chiar am folosit multe dintre produsele lor.

păreri pro x curățare bord

Mai exact, am folosit șamponul auto, spuma activă, tratamentul pentru chedere, în special iarna, spray-ul tip rain shield și multe multe altele. Mereu am fost mulțumit de rezultate, mai ales că majoritatea spray-urilor costă sub 20 de lei. Le găsești în majoritatea supermarket-urilor dar și pe eMag la cele mai bune prețuri.

Am folosit destul de multă soluție, că nu făcusem curat în interior de luni bune. Și chiar dacă mi-a luat poate mai bine de o oră să mă ocup de toată această curățare, cred că rezultatul merită. Interiorul mașinii arată aproape ca nou, iar satisfacția în timpul condusului e pe măsură.

pro x pentru curățare plastic auto

Produsul se pulverizează pur și simplu pe o lavetă și se șterg suprafețele ce se doresc a fi protejate, insistând apoi pentru îndepărtarea excesului. În final, se obține o suprafață lucioasă și curată, iar dacă nu ești fan al acestui tip de produse, atunci să știi că există și o variantă mată.

cum cureți bordul mașinii

Voi ce produse folosiți pentru curățarea bordului mașinii?

Distribuie articolul:

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.