Cred că am scris un prim „viral junior”

Cred că nimic nu este mai fain decât să scrii un articol care să ajungă la un număr cât mai mare de oameni care la rândul lor să recomande articolul și prietenilor.

Pe blogul personal încă nu s-a întâmplat acest lucru însă tare mult aștept să se întâmple. Cred că acela va fi un moment de glorie în care voi bea un pahar de vin în cinstea blogului sau voi cumpăra o temă frumoasă pentru el. Până atunci zilele acestea m-am bucurat de o un viral junior.

Articolul este pe celălalt blog al meu, pe BlogdeCarti.Ro, și este despre site-urile de unde puteți lua cărți digitale gratis. Tot ce am făcut eu a fost să caut mai multe site-uri care oferă cărți în format digital fără să ceară o anumită sumă de bani ci gratuit. De asemenea am încercat să nu ofer link-uri către site-uri cu cărți piratate din respect pentru literatură precum și pentru acei cititori, chiar dacă am un link cu semnul întrebării.

Eu am distribuit articolul pe Twitter, pe contul meu de Facebook precum și în aproximativ 5-6 grupuri dedicate cititorilor. Mai apoi lumea a început să dea like și share postării mele și astfel articolul a primit aproximativ 60 de distribuiri, iar pagina de Facebook a blogului a primit aproximativ 30 de like-uri.

Din păcate codul pentru Google Analytics a dispărut așa că nu am apucat să contorizez și traficul însă mă bucur de faptul că articolul a fost bine primit de către cititori și sper că le-a fost de ajutor.

viral
Sursă imagine: theresmoneyeverywhere.com

Distribuie articolul:

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.