Acasă Blogging Cred că am scris un prim „viral junior”

Cred că am scris un prim „viral junior”

Autor

Data

CATEGORIE

Cred că nimic nu este mai fain decât să scrii un articol care să ajungă la un număr cât mai mare de oameni care la rândul lor să recomande articolul și prietenilor.

Pe blogul personal încă nu s-a întâmplat acest lucru însă tare mult aștept să se întâmple. Cred că acela va fi un moment de glorie în care voi bea un pahar de vin în cinstea blogului sau voi cumpăra o temă frumoasă pentru el. Până atunci zilele acestea m-am bucurat de o un viral junior.

Articolul este pe celălalt blog al meu, pe BlogdeCarti.Ro, și este despre site-urile de unde puteți lua cărți digitale gratis. Tot ce am făcut eu a fost să caut mai multe site-uri care oferă cărți în format digital fără să ceară o anumită sumă de bani ci gratuit. De asemenea am încercat să nu ofer link-uri către site-uri cu cărți piratate din respect pentru literatură precum și pentru acei cititori, chiar dacă am un link cu semnul întrebării.

Eu am distribuit articolul pe Twitter, pe contul meu de Facebook precum și în aproximativ 5-6 grupuri dedicate cititorilor. Mai apoi lumea a început să dea like și share postării mele și astfel articolul a primit aproximativ 60 de distribuiri, iar pagina de Facebook a blogului a primit aproximativ 30 de like-uri.

Din păcate codul pentru Google Analytics a dispărut așa că nu am apucat să contorizez și traficul însă mă bucur de faptul că articolul a fost bine primit de către cititori și sper că le-a fost de ajutor.

viral
Sursă imagine: theresmoneyeverywhere.com

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente