Cred că am descoperit secretul pentru citirea rapidă a codului QR la EasyBox

Pentru mine, apariția acestor cutii pentru livrare este unul dintre cele mai bune lucruri care s-au întâmplat în ultimii ani în ceea ce privește comenzile online. Mi se pare super confortabil să comand astfel și bifez livrarea în easybox chiar și atunci când nu se poate livra astfel.

Cu toate acestea, un singur lucru mă enerva nespus: dificultatea de a scana codul QR. Încercam de la toate distanțele, mai sus, mai jos, dar rareori reușea să ia codul QR. Nu știu dacă problema era la easybox-ul din zonă, sau așa sunt toate. Știu însă sigur că la FanBox citirea codului se face mult mai ușor. Prin urmare, problema nu e la mine!

Ei bine, zilele trecute am fost să ridic un colet și probabil că am ajuns prea rapid. Culmea e că nu eram primul, ci mai era un nene acolo. Nu i-a ieșit să ridice coletul, așa că merg eu. Pun codul PIN, eroare. Verific mesajul, pun PIN-ul iară și tot incorect.

Omul respectiv a avut aceeași problemă, așa că batem în geam la curier, care încă nu plecase de acolo. Îi spunem problema și vine să o rezolve. Scanează un cod QR și apoi totul a mers.

Am fost atent cum a scanat el. Nu știu dacă dispozitivele alea butucănoase ale lor sunt telefoane sau altceva, însă schema lui a fost așa: a întors dispozitivul cu susul în jos și l-a înclinat, exact precum în imaginea de la articol.

Deocamdată, schema a mers impecabil. Acum aștept coletul ajuns la Iași și întors la Ilfov ca să vină la Suceava iar dacă merge la fel de bine și a 3-a oară, atunci e clar: am descoperit secretul pentru citirea rapidă a codului QR la EasyBox.

La voi se citește rapid codul QR?

Distribuie articolul:

13 comentarii

  1. Merge și în poziție nerăsturnată… totul e să apreciezi corect distanța față de cititorul QR…

  2. Da, e o problemă cu citirea peste tot. Eu am renunțat și mă folosesc de codul din sms. Așa mă asigură că nu uit nici cifrele și literele 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.