Skip to content

Cin’ se trezeste de dimineata departe ajunge

Sau cel puțin așa mi-aș dori să fie. Aseară, înainte de a mă pune să dorm, citeam un articol de-al lui Lucian în care își propunea să se trezească în fiecare dimineață la 5:30 iar – până la plecarea la școală probabil – în acel timp să facă anumite lucruri.

Articolul era scris prin anul 2013, la sfârșitul acestuia, însă i-a dat share aseară pe Facebook astfel încât cred eu că încă mai respectă acest program. De asemenea tot de la el de pe blog am ajuns să citesc o serie – tot în temă desigur – de articole de-ale lui Florin Rosoga astfel încât am fost convins să să mă trezesc la 5:50, cel puțin așa pentru început.

Adevărul e că, în general, am o problemă cu somnul. De obicei mă culc destul de târziu și multe-s diminețile când mă mai obosit decât mă culcam. De asemenea la școală nu-s productiv deloc iar când ajung acasă simt nevoia să dorm și din nou mă trezesc obosit.

Observasem și eu acum puțin timp, când mă trezeam înaintea alarmei, că dacă mă trezeam înainte de 7 eram mai odihnit și cu toate că îmi amânam trezirea cu câteva zeci de minute, starea mea era mai rea decât cea anterioară.

Astfel acum este ora 6:13 dimineața și tare sunt curios cum mă voi simți pe parcursul zilei. Cu siguranță de acum voi încerca să-mi încep fiecare dimineață cu un articol pe blog, în limita inspirației, precum și cu cititul timp de 20 de minute a unei cărți.

Mi-ar trebui însă o agenda pentru a-mi organiza rutina însă până o voi avea, aștept dimineața de mâine.

Sursă imagine: Mediafax

3 Comments

  1. Încearcă să faci din muncă o plăcere - Adrian Bolocan Încearcă să faci din muncă o plăcere - Adrian Bolocan

    […] timpul liceului, atunci când apelasem la rutina de dimineață – la care voi reveni atunci când încep facultatea – am încercat să aplic un articol […]

  2. […] viitor îmi propun să revin la programul în care mă trezeam în fiecare dimineață la 6, precum o făceam în liceu, pentru a scrie zilnic pe blog indiferent de programul pe care îl am la facultate. De asemenea […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.