Cetatea de Rock a Sucevei 2023

A fost odată ca niciodată un festival numit Bucovina Rock Castle, un festival ce se ținea în șanțul cetății din Suceava. Din câte citesc, acesta ar fi luat naștere în 2011 și s-au ținut multe ediții. Asta până când nu s-a mai întâmplat.

Nu am înțeles niciodată motivele pentru care Bucovina Rock Castle nu se mai ține. Știu că era scandal pe tema sataniști și am impresia că de la acest scandal s-a renunțat la el. Dar probabil că au fost și alte detalii pe care nu le vom mai afla niciodată.

Nu am reușit niciodată să ajung la BRC, după cum i se spunea pe scurt, și probabil că voi trăi mult timp cu regretul ăsta.

Chiar dacă e păcat de brandul care a fost Bucovina Rock Castle, este important că avem continuare. Cetatea de Rock a Sucevei este moștenitorul acestui festival, dacă îi putem spune așa.

A avut loc anul trecut prima ediție, la care – de asemenea – nu am reușit să ajung. Vreau să repar asta weekendul viitor, atunci când urmează să particip la una dintre cele două seri.

Cetatea de Rock a Sucevei are loc, în acest an, într-o formă ceva mai restrânsă. Cetatea intră în renovări, așa că nu se va putea ține evenimentul în șanțul de apărare, așa cum se întâmpla de obicei.

Evenimentul va avea loc în curtea interioară, iar trupele care vor participa sunt următoarele: Kempes, pe 26 august, Bucium și Celelalte Cuvinte pe 27 august.

Voi participa doar prima seară, fiind mare fan Kempes – sper să apuc și o poză cu el. Aș fi vrut să merg și la Celelalte Cuvinte, știind că este o trupă importantă în istoria rock-ului românesc, dar nu se poate, deoarece va trebui să ajung și la țară.

Intrarea e 16 lei pentru adulți, adică biletul de intrare la cetate. Așa că.. ne vedem pe acolo?

Distribuie articolul:

3 comentarii

  1. Este grozav că festivalul s-a întors și că vor exista în continuare evenimente rock la cetate! Citesc că ai o pasiune pentru trupa Kempes și sper că vei petrece o seara memorabilă. Felicitări că ai decis să te alături acestuia! Să aveți o seară minunată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.