Skip to content

7 motive pentru care să alegi centralele Liepsnele

Când vine vorba de o investiție atât de importantă și pe termen lung, atunci nu ne este chiar atât de ușor să ne decidem, în special dacă noua achiziție va provoca niște modificări substanțiale în ceea ce privește veniturile familiei.

Centralele pe lemne sunt cele mai eficiente metode prin care îți poți încălzi locuința în vremuri friguroase ca acestea. Chiar dacă sunt o investiție destul de mare, sunt o investiție de durată, care merită toți banii! Însă, îaninte de a-ți achiziționa o centrală, trebuie să analizezi piața și să vezi unde poți găsi cazane pe lemne la un raport calitate preț mulțumitor.

Centralele Liepsnele sunt printre cele mai recomandate din rândul clienților. Cu o vechime de câțiva ani, producătorii și-au îmbunătățit modelele de-a lungul anilor ajungând să se aproprie din ce în ce mai mult de perfecțiune. De ce să alegi centralele Liepsnele? Îți prezentăm 7 motive.

1.Faci economie

Cu o centrală Liepsnele poți economisi foarte mulți bani. Gândește-te la cazul în care ai fi avut câte o sobă în fiecare cameră, cât de multe lemne ar fi trebuit să consumi pentru a încălzi fiecare încăpere? Lemnele înseamnă bani, și la vremurile în care am ajuns, prețul combustibilului a crescut destul de mult.

2.Au autonomie de 3-5 zile cu o încărcătură de cărbune

Ce e mai plăcut decât să-ți iei de o grijă de facerea focului pentru 5 zile? Centralele Liepsnele sunt proiectate astfel încât o încărcătură de cărbune să le ofere o autonomie de până la 5 zile. Deci, pentru perioada asta de timp te poți bucura de căldura necesară fără să ai stresul că trebuie să faci permanent câte un foc.

3.Autonomie de 30 de ore cu o încărcătură de lemn

În cazul în care ai ales lemnul drept combustibil, atunci autonomia va scădea, dar nu atât de mult încât să te îngrijoreze. E suficient să faci un foc o dată pe zi, dimineața de pildă, și casa ta va fi încălzită pe parcursul întregii zile.

4.Compatibilă cu programul „Casa verde”

Dacă-ți pasă de natură și ești o persoană cu simț ecologic, atunci nu trebuie să-ți faci griji din punctul acesta de vedere. Centralele Liepsnele sunt create în conformitate cu programul „Casa verde”

5.5 ani garanție

Pentru că au încredere deplină în produsele comercializate de ei, producătorii promit o garanție de până la 5 ani în cazul apariției oricărui fel de probleme tehnice. În ceea ce privește longevitatea unei asemenea centrale, ni se garantează că timp de 25 de ani nu vom întâmpina niciun fel de problemă.

6.Nu trebuie curățată foarte des

Un lucru care probabil nu ne provoacă tare multă plăcere când vine vorba de centrale este curățarea cenușii. Se face foarte mult praf, mizerie și acest proces ne poate da ceva de furcă. Producătorii ne garantează că e suficient să curățăm centrala de cenușă doar de două ori pe lună.

7.Funcționează pe orice

Pe lângă lemn și cărbune, centralele Liepsnele funcționează și pe rumeguș, brichete și deșeuri din lemn. Deci, orice tip de combustibil am alege, putem fi siguri că vom avea căldura necesară!

 

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.