Cea mai ieftină piatră de ascuțit cuțite

Probabil că știți deja că sunt pasionat de cuțite. Îmi place să gătesc și ori de câte ori am de tăiat anumite ingrediente, îmi place să am cu ce face treabă. Îmi plac cuțitele nu numai pentru rolul lor practic, cât mai ales pentru frumusețea lor. Așa se face că mereu mă tentează să cumpăr un nou cuțit.

Dar pe cât de mult îmi plac cuțitele, pe atât de mult aș vrea să fie bine ascuțit. Iar ascuțirea cuțitelor pare a fi o adevărată artă. Cel mai bine le poți ascuți folosind pietrele pentru cuțite, în diferite granulații, dar și alte produse care oferă cuțitului un finisaj cât mai plăcut.

Eu momentan sunt la partea de teste, iar pentru a-mi forma mișcările de ascuțire a cuțitelor, am luat cea mai ieftină piatră de ascuțit cuțite cu Genius de pe eMAG. Este vorba despre acest model.

Primul antrenament l-am făcut pe un briceag cumpărat din LIDL care nu tăia mai deloc atunci când l-am cumpărat, iar acum face treabă destul de bună, chiar dacă l-am cam zgâriat.

Curând o voi testa și în cazul unui cuțit de bucătărie mai banal, să vedem cum merge. Dar pentru început, e mai mult decât ce trebuie.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.