Ce părere aveți despre drujbele Ruris?

Cei care mă citesc mai des sau mă cunosc personal, știu că mă trag de la țară și merg pe acolo destul de des. Prin urmare, mă lovesc adesea de nevoia unor scule și unelte necesare în gospodărie. Ei bine, aseară m-am trezit cu un telefon de la tata: s-a stricat drujba, comandă alta.

Timp de aproape 4 ani, fără o lună și ceva, s-a folosit de o drujbă Heinner care a costat puțin peste 300 lei pe atunci. Nu am mai găsit la fel, că aș fi luat tot Heinner. Acum drujbele Heinner văd că-s mai scumpe. Oricum, aparent ăștia care fac și tigăi, perne, lenjerii de pat și cine mai știe ce, fac și scule și unelte. Și nu se descurcă prea rău, mai ales dacă ai grijă de ele.

Bun, nu am mai cumpărat o drujbă Heinner, ci am zis să vedem ce e de capul ăstora de la Ruris. Pentru necunoscători, Ruris se laudă a fi o companie românească de scule și unelte d-astea care-ți trebuie prin gospodărie: drujbe, motosape, motocositoare, motocultoare, remorci pentru motocultoare șamd.

Am citit multe păreri bune despre ei pe internet, atât la recenzii pe eMag cât și pe YouTube sunt unii care încarcă videoclipuri despre sculele de la Ruris.

Așa că am zis să riscăm și să cumpărăm o drujbă Ruris. Modelul acesta l-am comandat noi. Este vorba despre modelul Ruris Zimbru TT-1E45F. Nu o voi folosi eu prea mult, cel mai probabil, dar sigur voi cere feedback de la tata și voi reveni cu actualizări în care voi prezenta păreri despre drujbele Ruris.

Aaa, am mai ales să comandăm o drujbă Ruris și pentru că au service-uri autorizate mai peste tot prin țară, așa că sper să fie ok cu garanția, dacă va fi cazul.

Dar până să o folosească el, sunt curios ce părere aveți voi despre aceste drujbe de la Ruris dar și despre sculele acestora în general. Prin urmare, vă invit să lăsați un comentariu fără emoții! 😀

Ați folosit vreodată o drujbă Ruris? Aveți alte scule sau unelte marca Ruris? Care sunt părerile voastre despre această marcă românească?

UPDATE 17.09.2021: A ajuns drujba Ruris Zimbru TT-1E45F la două zile de când am comandat-o de pe eMag. A desfăcut tata coletul, a asamblat-o și a pus-o la rodaj. Rodajul se face lăsând drujba să funcționeze la ralanti măcar 2-3 rezervoare. Prima pornire a fost mai grea, s-a chinuit puțin, dar apoi a pornit la prima sfoară.

Cică nu e mare diferență între drujba asta Ruris și cea pe care a avut până acum, Heinner.

Se pare că și motocoasa pe care am cumpărat-o vara aceasta este tot de la Ruris. Poate face un articol și despre ea.

Distribuie articolul:

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.