Acasă Imi place Ce mai face Asociația Inima Copiilor și cum le putem da o...

Ce mai face Asociația Inima Copiilor și cum le putem da o mână de ajutor

Autor

Data

CATEGORIE

Din când în când mai primesc și mailuri interesante, iar dacă sunt suficient de interesante decid să le aduc și aici pe blog. Așa a venit și acest articol: în urma unui mail.

Am mai scris despre diferite asociații, ONG-uri sau cazuri umanitare aici pe blog și sigur voi mai scrie. O asociație de acest fel care este și destul de cunoscută totodată este Inima Copiilor, despre care sunt sigur că ați mai auzit și voi.

Dar înainte de asta ar trebui să spun că, în timp ce unii își permit luxul de a construi fel și fel de clădiri „mai puțin necesare” cu tot felul de dotări extravagante, secția de terapie intensivă nou-născuți din Spitalul Județean Constanța are aproape 50 de ani, timp în care nu a fost renovată niciodată. Asta cu toate că trec anual peste 1000 de nou-născuți cu probleme grave, iar din cauza condițiilor neprietenoase, nu mulți reușesc să treacă cu bine peste asta.

Ei bine, Asociația Inima Copiilor vrea să construiască în Constanța o secție de Terapie intensivă conform noilor standarde, ce ar putea deci să salveze o mulțime de vieți. Aceștia au mai construit în urmă cu 3 ani la Marie Curie, o astfel de secție, și nu chiar orice secție… ci cea mai modernă din Europa. O comparație:

asocitatia inima copiilor spital

Desigur, pentru ca obiectivul să poată fi îndeplinit, e nevoie de ajutorul nostru. Iar ajutorul poate veni în primul rând prin intermediul donațiilor, dar și prin redirecționarea celor 2% din impozit către Asociația Inima Copiilor. Redirecționarea o puteți face până pe 25 mai.

Ei doresc ca anul viitor să termine construcția, dar e nevoie desigur de mult sprijin. Dar cred că îl vor primi, adică cel puțin așa ar fi normal. În final, vă invit să citiți mai multe pe site-ul oficial.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente